Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

@maxividaimam klinca 2 meseca pa kad ga slikam, slikam bez blica ali su mi slike nekako mutne jel ima fora za to ( naravno u stanu ga slikam)
ili brzi objektiv [manji f broj], ili da se on ne mrda :)
  • Replies 5.7k
  • Views 447.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ili brzi objektiv [manji f broj], ili da se on ne mrda :)
Nista, vezacu ga i kad ga slikam :)))Hvala
  • Author
@maxividaimam klinca 2 meseca pa kad ga slikam, slikam bez blica ali su mi slike nekako mutne jel ima fora za to ( naravno u stanu ga slikam)
U slučaju da nemaš SLR aparat, ili da ne možeš da priuštiš brz objektiv, savetujem ti da bebu za slikanje približiš prozoru i da je okružiš predmetima svetle boje. Recimo, razapni neki beli čaršav sa strane suprotne izvoru svetlosti (on ne treba da bude u kadru). A inače, ne moraš da čuvaš dvomesečnu bebu od blica. To se ne preproučuje samo za novorođenčad koja nisu navikla na svetlost generalno, a kamoli na šok-svetlost kao što je blic. Beba od dva meseca može da podnese da je tu-i-tamo blicneš. Naravno, ne preteruj.
3098215700_1fe9b4d2e4.jpg
U slučaju da nemaš SLR aparat, ili da ne možeš da priuštiš brz objektiv, savetujem ti da bebu za slikanje približiš prozoru i da je okružiš predmetima svetle boje. Recimo, razapni neki beli čaršav sa strane suprotne izvoru svetlosti (on ne treba da bude u kadru). A inače, ne moraš da čuvaš dvomesečnu bebu od blica. To se ne preproučuje samo za novorođenčad koja nisu navikla na svetlost generalno, a kamoli na šok-svetlost kao što je blic. Beba od dva meseca može da podnese da je tu-i-tamo blicneš. Naravno, ne preteruj.
Nije problem po danu , nego sad smrkava vec u 16h, a i mislio sam na slikanje "onih" momenata koji ne mogu da cekaju. Par puta sam ga skljocnuo pa imam utisak da mu nije prijalo , iskljucio sam i AF beam jer mi je reagovao na to i kad su mu zatvorene oci (to pricam za prvi mesec sad nisam skoro probao)Thanks u svakom slucaju

he, minja :) nije do modela, nego do fotografa..a moze i obratno - ovako:tuborglx4.jpgtuborg maneken

ljubljana.jpg

Edited by Hermetico

• Author

Strašno. Baš sam se rastužila. Ne mogu da verujem.

uuuh čovek! :(

Grozno, nejverica totalna.

• 2 weeks later...
savskitrgzaforumib8.jpg

Edited by vasudeva418

wintersun4002bm8.jpgWinter Sun
  • Author

Divno je ovo, Zmi.

Hvala. :)