Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

obrati paznju da je tvoja prva iz Grasse-a (na jednoj od prvih strana) ustvari isto sto i moja prva, samo sto se na mojoj vidi golub i natpis toilettes a ne vide se stepenice (ustvari sam se i popela da bih ukomponovala i toilettes, pa zato nema stepenica).takodje, provali da je tvoja druga sada isto sto i moja treca (dekor ispred jedne radnjice) :) a secam se i ove zute zgrade (iznad 'police'), imam i nju uslikanu, ali to je slikao moj decko a ne ja, pa bi bilo protiv pravila [fotografije ciji su autori clanovi foruma] wink.gif.heh...ali boje su ti mnogo intezivnije. al' naucicu i ja da koristim aparat kako treba (doduse najobicniji digitalac, ali moze valjda i tu da se nesto usavrsi).

Posted (edited)

Southern Ontariopa090425np8.jpg

Edited by crveni autobus
Posted (edited)

Isto mesto ove jeseni, tri godine nakon prve slike.pa063443wn0.jpgEDIT: Mashallah, savladah kako se katschi.

Edited by crveni autobus
Posted
EDIT: Mashallah, savladah kako se katschi.
E, sad samo jos da ih smanjis, nekoliko puta... :rolleyes:
Posted
obrati paznju da je tvoja prva iz Grasse-a (na jednoj od prvih strana) ustvari isto sto i moja prva, samo sto se na mojoj vidi golub i natpis toilettes a ne vide se stepenice (ustvari sam se i popela da bih ukomponovala i toilettes, pa zato nema stepenica).takodje, provali da je tvoja druga sada isto sto i moja treca (dekor ispred jedne radnjice) :) a secam se i ove zute zgrade (iznad 'police'), imam i nju uslikanu, ali to je slikao moj decko a ne ja, pa bi bilo protiv pravila [fotografije ciji su autori clanovi foruma] wink.gif.heh...ali boje su ti mnogo intezivnije. al' naucicu i ja da koristim aparat kako treba (doduse najobicniji digitalac, ali moze valjda i tu da se nesto usavrsi).
Je l' ovo meni upućeno? :) Pitam, jer je i Hef postavio jednu iz Grasa koja je slikana sa istog mesta kao i ova tvoja prva. Ja sam slikala isto mesto iz druge perspektive. što se tiče boja: na mom Nikonu može da se podesi saturacija boja - Colours pa Vivid.
Posted
Je l' ovo meni upućeno? :) Pitam, jer je i Hef postavio jednu iz Grasa koja je slikana sa istog mesta kao i ova tvoja prva. Ja sam slikala isto mesto iz druge perspektive. što se tiče boja: na mom Nikonu može da se podesi saturacija boja - Colours pa Vivid.
zapravo i jesam mislila na hefa :) jer moja i njegova bas lice. a sad vidim da da je ustvari i tvoja to isto, samo drugi ugao.
Posted
auticmosticneko dolazi
gledo se Jarmush ocito
Posted (edited)
gledo se Jarmush ocito
Ja radim nesto u tom fazonu >2 decenije, ali mi je naravno mnogo drago sto to kazes. :)EDIT - a da, tek sad vidim da posebno ova 3-ca lici na nesto iz Dead Man. Edited by Indy
Posted
readinghourgp0.jpgNASLOV: "Reading Hour"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 22
Posted
Torontoyellowandbluevt4.jpg
toro'to, eh?pogodio si apsolutno mentalitet, psihologiju grada.klinicki, sterilno cist, dosadan cak...ali, uvek postoji queen st i west i east.
Posted
chrysler1tm6.jpgNASLOV: "Chrysler Building No. 26"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 22
Posted
sculptureatcolumbiacampgx1.jpgNASLOV: "Sculpture At Colubia University"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 23