November 9, 20159 yr Rene, gdje možemo da pišemo peticiju da se za RTV1 uvede opcija "gledaj ispočetka" na SBB, jedna od najboljih televizija u našoj ponudi nema to, a silni foksovi, univerzali, komedi sentrali i ostali na kojima se vrte filmovi i serije od prije 20 godina imaju tu opciju
November 10, 20159 yr Rene, gdje možemo da pišemo peticiju da se za RTV1 uvede opcija "gledaj ispočetka" na SBB, jedna od najboljih televizija u našoj ponudi nema to, a silni foksovi, univerzali, komedi sentrali i ostali na kojima se vrte filmovi i serije od prije 20 godina imaju tu opciju I meni fali...Za informativno gledanje oni dosta svojih emisija imaju na sajtu. Rubrika odloženo gledanje...
November 13, 20159 yr Stigao račun od SBB-a. Od 1.1.2016. podižu cenu mesečnog održavanja sistema (ili kako se već to zove) za skoro 300 dinara.
November 13, 20159 yr Nisam siguran da li je sa PDV-om tih 1245 ili se na to još dodaje PDV... Idem na pesimističnu varijantu da mi bude lakše ako sam se zeznuo... Meni trenutno na računu piše mesečno održavanje 960 i nešto, a onda pored toga stopa PDV-a i cena sa PDV-om... Edited November 13, 20159 yr by Đipalo Junuz
November 13, 20159 yr Danas u politici ozbiljno pljuvački tekst oko tog poskupljenja. Ton je stvarno onako bas neprijateljski poslato sa WC šolje by BVK
November 17, 20159 yr Poskupljuju 109 dinara. Malo je falilo da bude 250, Ratel im je odobrio i tu cifru.