Grunf Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 bane5 je pomenuo neku domacu produkciju u HDu
Bane5 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Feelmax HD ide na IPTV-ju.Zmex i Delta drze paket filmskih kanala za racun IPTV-a i PTT KDS-a pod imenom Feelmax, a jedan se navodno emituje u HD paketu.Licno nemam IPTV pa ne mogu da tvrdim koliko je to tacno i da li je to videlo bar malo HD-a.Arena je takodje domaci HD mada je masa prenosa zapravo strane produkcije. Edited January 18, 2012 by Bane5
Caligula Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.Nemas Feshn TV na IPTV HD.
ficfiric Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nisam znao gde da stavim pa sam stavio ovde:http://www.youtube.com/watch?v=tffj8-tIa2QNisam od onih koji se zgrazavaju amaterizmom "novinara", znam da ljudi rade i za 15 hiljada, ali ovo je vrh Ne zna se sta je bolje: tekst, spiker, pravopis ili grafika na kraju
ficfiric Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja bih po ovome film snimio. Danu bi glumila Mira Karanovic a Canka pokojni Danilo Lazovic
Garnirung Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Imam jedno laičko pitanje, ako je neko upućen. Dakle, biće ta digitalizacija i DVB-T2, a mene zanima kako se to odražava na kablovske provajdere, da li će oni da furaju taj format ili DVB-C ili kako god već.Zanima me prvenstveno zbog TV karte koja inače radi sa DVB-T i C, pa da vidim da li da je zadržavam ili da utapam/bacam.
Moća Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Koliko sma ja ukapirao ta digitalizacija ce pogoditi ove sto nemaju kablovsku ili IPTV. Nama kablom sve dolazi kao i do sada.
Garnirung Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Nisam baš siguran, tj. za IPTV ti treba risiver, odnosno oni ga daju da bi mogao da gledaš, a na kablu šibaju valjda analogni signal, dok za HD opet treba risiver.edit: ustvari, kad bolje razmislim, glupo pitanje, trebaće verovatno opet risiver, pa na tv kartu i to je to. Edited February 16, 2012 by Garnirung
ExicPL Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Digitalizacija se odnosi samo na etar. Ako ti ta TV kartica radi sada na kablovskoj, radice i posle digitalizacije.
Recommended Posts