Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

sta je to na kablu HD, PTC?

Posted

5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.

Posted

bane5 je pomenuo neku domacu produkciju u HDu

Posted (edited)

Feelmax HD ide na IPTV-ju.Zmex i Delta drze paket filmskih kanala za racun IPTV-a i PTT KDS-a pod imenom Feelmax, a jedan se navodno emituje u HD paketu.Licno nemam IPTV pa ne mogu da tvrdim koliko je to tacno i da li je to videlo bar malo HD-a.Arena je takodje domaci HD mada je masa prenosa zapravo strane produkcije.

Edited by Bane5
Posted
5-6 sportskih kanala, discovery, history, national geographic, travel, food network, mtv, fashion, hbo.
Nemas Feshn TV na IPTV HD.
Posted

Nisam znao gde da stavim pa sam stavio ovde:http://www.youtube.com/watch?v=tffj8-tIa2QNisam od onih koji se zgrazavaju amaterizmom "novinara", znam da ljudi rade i za 15 hiljada, ali ovo je vrh :Hail: Ne zna se sta je bolje: tekst, spiker, pravopis ili grafika na kraju :Hail:

Posted

Ja bih po ovome film snimio. Danu bi glumila Mira Karanovic a Canka pokojni Danilo Lazovic

• 3 weeks later...
Posted

Imam jedno laičko pitanje, ako je neko upućen. Dakle, biće ta digitalizacija i DVB-T2, a mene zanima kako se to odražava na kablovske provajdere, da li će oni da furaju taj format ili DVB-C ili kako god već.Zanima me prvenstveno zbog TV karte koja inače radi sa DVB-T i C, pa da vidim da li da je zadržavam ili da utapam/bacam.

Posted

Koliko sma ja ukapirao ta digitalizacija ce pogoditi ove sto nemaju kablovsku ili IPTV. Nama kablom sve dolazi kao i do sada.

Posted (edited)

Nisam baš siguran, tj. za IPTV ti treba risiver, odnosno oni ga daju da bi mogao da gledaš, a na kablu šibaju valjda analogni signal, dok za HD opet treba risiver.edit: ustvari, kad bolje razmislim, glupo pitanje, trebaće verovatno opet risiver, pa na tv kartu i to je to.

Edited by Garnirung
Posted

Digitalizacija se odnosi samo na etar. Ako ti ta TV kartica radi sada na kablovskoj, radice i posle digitalizacije.