djeneralche Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 58 minutes ago, Mario Kempes said: Pa sto bi Telekom pravio vodu kad sa Arenom i 3.5 miliona korisnika imaju cc 150 miliona eura zarade godisnje .. Послато са SM-G610F помоћу Тапатока Kakvih 150 miliona zarade?
Mario Kempes Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Kakvih 150 miliona zarade?Imaju za sada vise od 3.2 miliona korisnika Arene Sport .Cena paketa nije ispod 4 eura Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
Milosh76 Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Ai placaju 100.000.000 evra sam za Premijer Ligu od sledece sezone... Koliko kosta LS/LE/LK, pa Seria A, Liga 1, Primera... pa razna "sponzorisanja" serija i filmova...
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 52 minutes ago, Mario Kempes said: Imaju za sada vise od 3.2 miliona korisnika Arene Sport .Cena paketa nije ispod 4 eura Послато са SM-G610F помоћу Тапатока pa to je njihova televizija svida je daju za dž, tako da ti nije dobra računica
fusion_ Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Pa ima nekoliko velikih operatera koji nisu u telekomovom vlasništvu a imaju Arene, tako da od njih imaju prihode. Prvenstveno BH Telecom (najveći operater u BiH), Eronet, A1 HR, Makedonski, CG telekom itd...
James Marshall Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Čekaj i stvarno misliš da ima smisla platiti po čovjeku više nego Njemačka i svaki drugi region koji nije Skandinavija, u ovoj sirotinji. U Bosni je i kablovska ono, luksuzno dobro, u Bosni nema više od milion pretplatnika kablovske ukupno.
fusion_ Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Ne mislim naravno, ne znam kako si uopšte to izvukao iz mog posta. Samo kažem da ti telekomi sigurno ne dobijaju Arenu za džabe, možda čak i učestvuju u plaćanju tih prava jer teško da sam telekom to može da plati. A što se tiče kablovske i luksuza, s obzirom da se krećem i po Bosni, stekao sam utisak da je tamo procentualno više korisnika kablovske/iptv/satelitske nego u Srbiji (u odnosu na broj stanovnika). Tako da mislim na ni na ovim prostorima kablovska više nije luksuz.
Mario Kempes Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 pa to je njihova televizija svida je daju za dž, tako da ti nije dobra računicaPa Arena se naplaćuje i kroz BOX pakete telekoma u ceni usluge. Takodje se ne daje za dz drugim operaterima tako da prihod telekoma od Arene na 3.2 miliona korosnika od 130 miliona je realan. Prihodi od pune cene boxa i ostalih usluga su sigurno daleko veci .Ako uzmes u obzir da je prosecna cena box paketa 25 i vise eura .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
jugo Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Nadjoh ovde objasnjenje: https://www.standard.co.uk/business/business-news/what-you-need-to-know-about-the-premier-league-broadcast-rights-auction-10027819.html Izgleda da je kljucna stvar 'blind auction', sto bi trebalo da znaci da su 'zapecacene' ponude poslate. Dakle ima nekoliko kombinacija: - nijedan ponudjac ne zna ponude drugih, po pravilima. - neki znaju ponude drugih. - svi znaju sve ponude. - sve unapred dogovoreno. - ? Nekako mi se cini da ono prvo nije...
jorma shparga Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 2 hours ago, jugo said: Nadjoh ovde objasnjenje: https://www.standard.co.uk/business/business-news/what-you-need-to-know-about-the-premier-league-broadcast-rights-auction-10027819.html Izgleda da je kljucna stvar 'blind auction', sto bi trebalo da znaci da su 'zapecacene' ponude poslate. Dakle ima nekoliko kombinacija: - nijedan ponudjac ne zna ponude drugih, po pravilima. - neki znaju ponude drugih. - svi znaju sve ponude. - sve unapred dogovoreno. - ? Nekako mi se cini da ono prvo nije... pa upravo prvo jeste ne bi oni toliko preplacivali fudbal da su znali dokle ce Solak ici jesnostavno, u straha su velike oci, izgubili reprezentaciju, izgubili basket, Zvalavi lomio kvake i na to sve jos i cinjenica da nisu njihove pare! Dobro smradovi bahati jos 1 nulu nisu upucali , cisto da budu sigurno 1
Mario Kempes Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 pa upravo prvo jeste ne bi oni toliko preplacivali fudbal da su znali dokle ce Solak ici jesnostavno, u straha su velike oci, izgubili reprezentaciju, izgubili basket, Zvalavi lomio kvake i na to sve jos i cinjenica da nisu njihove pare! Dobro smradovi bahati jos 1 nulu nisu upucali , cisto da budu sigurnoda neko promaši 500 miliona eura a kradu jedni drugima stenogram sa sastanaka .Ja sam ubedjen da su obe strane ovde znali ponude .I SBB I TELEKOM .Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
renne Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Pa nije EFL neozbilja liga pa da se služi takvim stvarima
James Marshall Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 ja mislim da smo mi toliko na glasu kao paceri da ni ti ozbiljni igrači ne mogu da se odupru porivu da nas izmuzu i ono drugo da prosti sofra kao sanske koze 1
Milosh76 Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Dobro smradovi bahati jos 1 nulu nisu upucali , cisto da budu sigurnoVerovatno i jesu, kad im je neko rekao da je 60M malo za 6 sezona PL
Facundo Orellana Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Možda ih je neko ložio da je SBB ponudio 90 miliona evra godišnje, pa su svoju ponudu podebljali. Sve ostalo je istorija.
Recommended Posts