December 11, 20213 yr 1 minute ago, radisa said: A vodovod u Vojvodini da se sredi treba 700M... Jbg, prioriteti.. Kad bi glasacali vrednovali pijacu vodu dovoljno visoko i sns bi uradio nesto
December 11, 20213 yr 3 minutes ago, radisa said: A vodovod u Vojvodini da se sredi treba 700M... Jbg, prioriteti.. jebo vodu daj da sjebeo šilaka i đolasa
December 11, 20213 yr Za instalaciju na eon boxu apk fajla koji se ne nalazi na play storu, da li je potrebno imati smart tv?Sent from my SM-A525F using Tapatalk
December 11, 20213 yr Ma hteo sam da pitam da li je moguce instalirati nesto na boxu iako nemam smart tv? Interesuje me kako ubaciti u android box neki apk. fajl?Sent from my SM-A525F using Tapatalk
December 12, 20213 yr Guglaj pojam "apk sideload". Mada, ja sam na EON tako instalirao jedino "Naxi kamere", ali one ne rade baš kako treba na njemu, jer su optimizovane za vertikalni prikaz. Uglavnom sve što ti treba je na Play Store.
December 12, 20213 yr A vodovod u Vojvodini da se sredi treba 700M... Jbg, prioriteti.. Pa sto bi Telekom pravio vodu kad sa Arenom i 3.5 miliona korisnika imaju cc 150 miliona eura zarade godisnje ..Послато са SM-G610F помоћу Тапатока
December 12, 20213 yr 12 hours ago, Zet said: Za instalaciju na eon boxu apk fajla koji se ne nalazi na play storu, da li je potrebno imati smart tv? Sent from my SM-A525F using Tapatalk TV file transfer ja koristim. Dakle instaliraš i na telefonu i na eon box i sa telefona izvršiš transfer.
December 12, 20213 yr 11 hours ago, Zet said: Ma hteo sam da pitam da li je moguce instalirati nesto na boxu iako nemam smart tv? Interesuje me kako ubaciti u android box neki apk. fajl? Sent from my SM-A525F using Tapatalk Ja nemam smart TV, ali preko EON boxa stam dodao HBO GO, YT, IPTV smarters, Arena Cloud,... (ako sam dobro razumeo šta pitaš )
December 12, 20213 yr Tv file transfer je ono sto mi treba. Hvala [emoji846]Sent from my SM-A525F using Tapatalk