May 13, 20213 yr 4 minutes ago, Luther said: Pitanje za znalce (znam da je više puta objašnjeno ali ko sad to da nađe a možda se nešto u međuvremenu promenilo) : imam SBB premium paket i instaliran EON na laptopu , tabletu itd. Koristim Telenor mobilni internet iz tlf. paketa. To sve lepo radi u Srbiji ali da li će EON da radi recimo u Sloveniji ako uzmem neki njihov internet paket? Neće svi kanali. Mislim da sport klubovi neće sigurno i još neki koje SBB ne može da prikazuje u Sloveniji. Ne znam za Slo, ali u BiH npr. može većina. Naravno, ako instaliraš neki VPN, moći ćeš i da gledaš sve kao u Srbiji. Edit: nisam znalac, pa neka neko dopuni ili ispravi. Edited May 13, 20213 yr by Zeleni sto
May 13, 20213 yr Iz mog iskustva - u BiH uglavnom uvijek rade SK ali recimo nekad ne radi RTS i tako ti programi koji emituju nešto zaštićeno (tipa seriju Narkos). Ali VPN koji ima srpski server i bog da te vidi.
May 13, 20213 yr na stacksolid uvijek ima nekih paketa VPN (koji su lifetime(!) navodno) u iznosima od 20-50 dolara koji nude 5-10 uređaja istovremeno, jedan koji sam platio 20ak dolara ima server u Srbiji, radi kao zmaj, ide EON kao mercedes, evo služi već pola godine bez problema. edit: Znači da te služi godinu do tri, isplati se za te pare.
May 13, 20213 yr https://stacksocial.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription https://www.vpnunlimited.com/help/specials/server-locations nekad zna da padne i na 20ak dolara, a ovi imaju server u SRB
May 13, 20213 yr Ali to je baš za ono kad imaš nešto specifično na umu, ovako klot će ti 99% sadržaja sa EON-a biti dostupno, meni je ovo trebalo samo jednom kad sam na RTS htio da gledam Ligu šampiona, to je obično zaštićen sadržaj.
May 13, 20213 yr 6 minutes ago, Luther said: Ok, valjda ću nešto uspeti da ispetljam a koja mreža u Sloveniji?
May 13, 20213 yr Pa šta ja znam, za mene SK fudbal, mada to može i na Kodiju, za ženu Pink i NovaS. RTS gledam samo ako je neka prirodna katastrofa ili početak rata u pitanju.
May 13, 20213 yr Just now, renne said: a koja mreža u Sloveniji? Ma nemam je trenutno, nego bi kad odem uzeo neki internet paket. Ranije sam imao SIOL tv+internet+tlf paket cele godine i to dođe negde 500€ ali mi se više to ne daje za 2-3 meseca koliko tamo nameravam da provodim.
May 13, 20213 yr 1 minute ago, renne said: Ako uzmeš telemach radiće ti sve kao da si u Srbiji Super, puno hvala isprobaću to čim odem, nadam se u julu. Videću gde može da se uplati taj Telemach. Inače videli ste da se ukida naplata rominga sa Grčkom, e pa pregovara se i verovatno će biti i sa Slovenijom. Što znači da bi sa svog Telenor paketa mogao tamo da gledam EON bez ikakvih doplata.