Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, Luther said:

Pitanje za znalce (znam da je više puta objašnjeno ali ko sad to da nađe a možda se nešto u međuvremenu promenilo) : imam SBB premium paket i instaliran EON na laptopu , tabletu itd. Koristim Telenor mobilni internet iz tlf. paketa. To sve lepo radi u Srbiji ali da li će EON da radi recimo u Sloveniji ako uzmem neki njihov internet paket?

Neće svi kanali. Mislim da sport klubovi neće sigurno i još neki koje SBB ne može da prikazuje u Sloveniji. Ne znam za Slo, ali u BiH npr. može većina. Naravno, ako instaliraš neki VPN, moći ćeš i da gledaš sve kao u Srbiji.

Edit: nisam znalac, pa neka neko dopuni ili ispravi. :)

Edited by Zeleni sto
  • Hvala 1
Posted

Iz mog iskustva - u BiH uglavnom uvijek rade SK ali recimo nekad ne radi RTS i tako ti programi koji emituju nešto zaštićeno (tipa seriju Narkos). Ali VPN koji ima srpski server i bog da te vidi. 

• Hvala 1
Posted

A jel ima neka preporuka za neskupi VPN koji to rešava, nisam u toj materiji.

Posted

na stacksolid uvijek ima nekih paketa VPN (koji su lifetime(!) navodno) u iznosima od 20-50 dolara koji nude 5-10 uređaja istovremeno, jedan koji sam platio 20ak dolara ima server u Srbiji, radi kao zmaj, ide EON kao mercedes, evo služi već pola godine bez problema. 

edit: 

Znači da te služi godinu do tri, isplati se za te pare. 

• Hvala 1
Posted

Ok, valjda ću nešto uspeti da ispetljam

Posted

Ali to je baš za ono kad imaš nešto specifično na umu, ovako klot će ti 99% sadržaja sa EON-a biti dostupno, meni je ovo trebalo samo jednom kad sam na RTS htio da gledam Ligu šampiona, to je obično zaštićen sadržaj. 

Posted
6 minutes ago, Luther said:

Ok, valjda ću nešto uspeti da ispetljam

a koja mreža u Sloveniji?

Posted

Pa šta ja znam, za mene SK fudbal, mada to može i na Kodiju, za ženu Pink i NovaS.  RTS gledam samo ako je neka prirodna katastrofa ili početak  rata u pitanju. 

Posted
Just now, renne said:

a koja mreža u Sloveniji?

Ma nemam je trenutno, nego bi kad odem uzeo neki internet paket. Ranije sam imao SIOL tv+internet+tlf paket cele godine i to dođe negde 500€ ali mi se više to ne daje za 2-3 meseca koliko tamo nameravam da provodim.

Posted

Ako uzmeš telemach radiće ti sve kao da si u Srbiji

Posted
1 minute ago, renne said:

Ako uzmeš telemach radiće ti sve kao da si u Srbiji

Super, puno hvala isprobaću to čim odem, nadam se u julu. Videću gde može da se uplati taj Telemach. 

Inače videli ste da se ukida naplata rominga sa Grčkom, e pa pregovara se i verovatno će biti i sa Slovenijom. Što znači da bi sa svog Telenor paketa mogao tamo da gledam EON bez ikakvih doplata.

Posted

Da, sa Grčkom i sa zemljama Zapadnog Balkana neće više biti naplate rominga od 1.7.

• +1 1
Posted

To ukljucuje I Internet ili samo pozive?

Ukljucuje I Hrvatsku?

Posted

I internet. Uz FUP.
Ne Hrvatska, ona nije uključena