James Marshall Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 A ima li neki način da se poveže taj box da telefonom?
dvb-t manijak Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 (edited) chromecast, ako sam razneo pitanje Edited July 13, 2020 by dvb-t manijak
renne Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 sestre i braćo, ako imate pozajmljene sbb eon naloge, a vi ste na omraženom mts'u, instalirajte na edgu setupvpn extenziju (dovoljna je free verzija), odaberije austiju ili nemačku za zemlju, i radiće vam inkriminisani kanali, svi od UM grupe
fusion_ Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 A zanimljivo da apsolutno svi kanali osim RTS-a rade na mtel internetu u Republici Srpskoj (koji je u većinskom vlasništvu mts-a). Ovih dana bio tamo i začudilo me da sve radi (osim RTS).Doduše u Bosni mtel ima SK a Telemach i Total TV imaju Arenu
renne Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 To je normalno Zato što svi ti kanali su dostupni u tim mrežama A RTS ne radi od pre par meseci, od kad je MTS dobio pravo distibucije za kompletno inostranstvo
fusion_ Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Nema mtel ništa od UG kanala osim SK, ali na EON-u radi i N1 i Nova S, Nova BH i svi drugi. To pretpostavljam tamo reguliše Telemach pa je nešto drugačija poslovna politika.
renne Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Znam, pričao sam o eonu, da zato ne blokiraju UG kanale, jer je SK dostupan na obe platforme inače, pola života sam tamo, pa se razumem u situaciju
msv Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (N1) United Grupa pokreće Shoppster - najveću integrisanu online i TV prodavnicu
Frank Pembleton Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 (N1) Revolucionarni pristup u TV oglašavanju – VIDAZar o tome nisu već imali seriju tekstova pre godinu otprilike? .... Shiit has hit the fan!
dvb-t manijak Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 On 8.7.2020. at 13:55, James Marshall said: Ovo EON ne dozvoljava instalaciju Netflixa? E to i mene interesuje. Kada se instalira iz Play prodavnice daje grešku. Da li ima neka fora?
Recommended Posts