July 15, 20204 yr sestre i braćo, ako imate pozajmljene sbb eon naloge, a vi ste na omraženom mts'u, instalirajte na edgu setupvpn extenziju (dovoljna je free verzija), odaberije austiju ili nemačku za zemlju, i radiće vam inkriminisani kanali, svi od UM grupe
July 15, 20204 yr A zanimljivo da apsolutno svi kanali osim RTS-a rade na mtel internetu u Republici Srpskoj (koji je u većinskom vlasništvu mts-a). Ovih dana bio tamo i začudilo me da sve radi (osim RTS).Doduše u Bosni mtel ima SK a Telemach i Total TV imaju Arenu
July 15, 20204 yr To je normalno Zato što svi ti kanali su dostupni u tim mrežama A RTS ne radi od pre par meseci, od kad je MTS dobio pravo distibucije za kompletno inostranstvo
July 15, 20204 yr Nema mtel ništa od UG kanala osim SK, ali na EON-u radi i N1 i Nova S, Nova BH i svi drugi. To pretpostavljam tamo reguliše Telemach pa je nešto drugačija poslovna politika.
July 15, 20204 yr Znam, pričao sam o eonu, da zato ne blokiraju UG kanale, jer je SK dostupan na obe platforme inače, pola života sam tamo, pa se razumem u situaciju
August 5, 20204 yr (N1) Revolucionarni pristup u TV oglašavanju – VIDAZar o tome nisu već imali seriju tekstova pre godinu otprilike? .... Shiit has hit the fan!
August 6, 20204 yr On 8.7.2020. at 13:55, James Marshall said: Ovo EON ne dozvoljava instalaciju Netflixa? E to i mene interesuje. Kada se instalira iz Play prodavnice daje grešku. Da li ima neka fora?