mraki Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Da li se D3 video klub i dalje apdejtuje od kako su presli na EON? Pokusavam da nadjem Project Blue Book, na EON aplikaciji ga ima, ovde nema, nema ni Epic drama radnje u kojoj je...
msv Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 (edited) Apdejtuje se, ali je siromašniji. Edited March 29, 2020 by msv
Nesh Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Verovatno sam jedini sa analognom ponudom, al ajd da primetim da vise nemam CNN. Progooglam malo i evo: Quote Razumejući potrebe građana da u vreme izolacije i vanrednog stanja imaju pojačan protok interneta kompanija SBB donela je odluku da u gradovima Niš, Kragujevac, Kruševac i Zrenjanin ugasi po četiri analogna kanala (pogledajte kanale ovde), kako bi korisnicima omogućili veći kapacitet interneta. Izbor TV kanala koji više neće biti biti u analognoj ponudi doneli smo na osnovu merenja gledanosti u pomenutim gradovima. Ovom promenom omogućavamo školskoj deci lakše praćenje nastave od kuće, a zaposlenima lakši rad preko interneta.
Frank Pembleton Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Jel vam štuca SBB tv i net? ... Shiit has hit the fan...
zoki Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Treba mi pomoć, hoću da kupim box na kome bih instalirao eon, deca mi okupirala tv u dnevnoj sobi zbog premotavanja crtaća i jutjuba.. Koji box podržava eon aplikaciju i gde da nađem eon aplikaciju za android tv, ne za mobilini ili tablet? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
renne Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Mi box ili steam shieldTo su tv android boxoviOstali boxovi su svi telefon verzije
Tinman Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Meni se ažurirao EON sad je 1.84.0/3.4.4 OS 0.8.9.8. Ima li tu šta interesantno novo ili je samo rutinsko ažuriranje?
zgembo Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 On 26.4.2020. at 15:29, renne said: Mi box ili steam shield To su tv android boxovi Ostali boxovi su svi telefon verzije Jel može EON da se instalira na neki od ovih box-ova kao da je na nekom drugom uređaju (tablet, telefon ... ), u smislu da ulazi u onu kvotu od 8 dodatnih uređaja? Pretpostavljam da šljaka preko Wifi, za razliku od SBB-ovog boxa? Izvinjavam se ako je već bilo.
Tinman Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Da neće SBB slučajno produžavati akciju otključavanja kanala? Ističe sutra 04.05.2020.
Recommended Posts