Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
mogao je i za treći da je teo
nema de.

sent from bubamoto

Posted

Šta sprečava sbb da napravi Nova Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6 itd a da na sport klubovima krene da prikazuje crtane filmove? Mislim, kad je već cilj zavući ga mts-u?

Posted
Šta sprečava sbb da napravi Nova Sport 1, 2, 3, 4, 5, 6 itd a da na sport klubovima krene da prikazuje crtane filmove? Mislim, kad je već cilj zavući ga mts-u?
Za početak ima tu posla za takav rebranding, a i pitanje je kako to pravno dalje ide...
Ovo će da im radi posao, mislim, za to što je njima problem...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Mene zanima šta ostaje na SKu kad krene Nova Sport i šta će da rade sa 13 SK kanala posle toga?

Posted

Pa to će biti jedan kanal, kako misliš šta će ići na SK? Pa sve što i do sada

Posted

Pa na Nova Sport ide NFL, F1, Premier Liga, La Liga, EuroCup, US Open. To prelazi sa SKa na NS. Zanima me šta ostaje na SKu.

Posted

Pa recimo NFL ima 10 utakmica u terminu od 19, da ne nabrajam dalje...

Posted

Aha, hvala pa to me bunilo kako će sve da uguraju na jedan kanal. Sad mi je jasnije. :D

Posted

Jel realno da ovaj na EON Box malo malo pa baguje internet?

Gledanje unazad je pakao. Stalno secka, zablokira se...

Trebalo bi da imam 150Mb a ono večeras

image.png.0f2424b04465632e4fffa132b86fa24c.png

Posted

I meni se to dešava sa D3. Barem jednom mesečno se spusti brzina neta sa oko 90 na oko 20. Nekad i ne mogu da izmerim koliko je mala brzina.

Posted

Malo se igrao i sa IPTV-em i sa EON Box-om, vidim na Boxu stigla nova verzija aplikacije, pošto me je odmah odvukao u tutorial koji sam naravno preskočio.

Isto ima nova verzija aplikacije i na (mts) IPTV-u, ali tu ima i promena, krenuli su Foxovi i u regularnoj i u HD rezoluciji, a Fight Network HD za koji sam (na trenutak) pomislio da je izbačen je sad na poziciji 725.

E, da, ima i Nat Geo Wild HD na 728, mislim da ga ranije nije bilo, ali nisam siguran, pošto sem Arena i FN HD-a, skoro da i ne koristim IPTV...

Posted (edited)
5 hours ago, Jeremija said:

nova verzija aplikacije i na (mts) IPTV-u, ali tu ima i promena, krenuli su Foxovi i u regularnoj i u HD rezoluciji

Da, "svega" deceniju i kusur ih je SBB zajebavao s ekskluzivom na Foxove.

Edited by vememah
Posted

Jbte prvi put gledam nesto na SK10 , koji je ovo bitrate raymayuje ko los strim_