January 14, 201312 yr BTW pukli i oni CBS kanali? Isto i kod mene. +1, mada nije da mi nedostaju.Zvao sam korisnicki u vesi CBS kanala i jos nekih sitnica, rece mi devojka da im je istekao ugovor i da zato CBS vise ne postoji. Eventualne zamene nije pominjala.Nisam siguran da je proslo mesec dana od uvodjenja, a vec je "istekao" ugovor Edited January 14, 201312 yr by Milosh76
January 14, 201312 yr Zvao sam korisnicki u vesi CBS kanala i jos nekih sitnica, rece mi devojka da im je istekao ugovor i da zato CBS vise ne postoji. Eventualne zamene nije pominjala.Nisam siguran da je proslo mesec dana od uvodjenja, a vec je "istekao" ugovor Pa da ...kako drugačije....
February 5, 201312 yr Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SPORT KLUB otkupio novi višegodišnji ugovor sa Premijer Ligom i da ćete i narednih sezona moći da uživate u direktnim prenosima najbolje fudbalske Lige na Svetu
March 24, 201312 yr Od kada je pušten RTS HD na KDS-u? Slučajno nabasah pre neki dan, nisam uočio ma kakvu najavu.
March 24, 201312 yr Od kada je pušten RTS HD na KDS-u? Slučajno nabasah pre neki dan, nisam uočio ma kakvu najavu.Od pre neki dan, samo su opet resetovali raspored. Edited March 24, 201312 yr by distro04