Milosh76 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) BTW pukli i oni CBS kanali? Isto i kod mene. +1, mada nije da mi nedostaju.Zvao sam korisnicki u vesi CBS kanala i jos nekih sitnica, rece mi devojka da im je istekao ugovor i da zato CBS vise ne postoji. Eventualne zamene nije pominjala.Nisam siguran da je proslo mesec dana od uvodjenja, a vec je "istekao" ugovor Edited January 14, 2013 by Milosh76
Frank Pembleton Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zvao sam korisnicki u vesi CBS kanala i jos nekih sitnica, rece mi devojka da im je istekao ugovor i da zato CBS vise ne postoji. Eventualne zamene nije pominjala.Nisam siguran da je proslo mesec dana od uvodjenja, a vec je "istekao" ugovor Pa da ...kako drugačije....
renne Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je SPORT KLUB otkupio novi višegodišnji ugovor sa Premijer Ligom i da ćete i narednih sezona moći da uživate u direktnim prenosima najbolje fudbalske Lige na Svetu
ajgor Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Od kada je pušten RTS HD na KDS-u? Slučajno nabasah pre neki dan, nisam uočio ma kakvu najavu.
distro04 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Od kada je pušten RTS HD na KDS-u? Slučajno nabasah pre neki dan, nisam uočio ma kakvu najavu.Od pre neki dan, samo su opet resetovali raspored. Edited March 24, 2013 by distro04
renne Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 A to je šta? Kanal za mlađu populaciju. Manga, scifi i tako to.
Milosh76 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Da li se povecala makar malo sansa da Targo uvede Fox kanale ili SportKlub?
Tinman Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Na IPTV se pojavila sinoc izvesna "Sky + TV", zna li neko sta je to?
Recommended Posts