Frank Pembleton Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 32 minutes ago, Valkyrie said: Hvala renne, ići ću da se raspitam onda P.S. Ne znaš šta je sa ovim gubljenjem tona? Meni se to desi povremeno kad gledam nešto "unazad" play/pause rešava stvar. Da li Je to bafer ili šta. Verovatno problem "infrastrukture" provajdera. Uglavnom verovatno ništa što korisnik može trajno da reši sam...
Apollo Creed Posted April 15, 2019 Posted April 15, 2019 Šta bi na kraju sa Polarisom? Jel ga kupio Telekom, ništa nisam video objavljeno...
stajebrebilo Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Jel to samo meni na sbb nema vise opcije za gledanje unazad ? Lazna uzbuna...resetovao risiver i sve ok
Jumanji Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Jel to samo meni na sbb nema vise opcije za gledanje unazad ? Lazna uzbuna...resetovao risiver i sve okBas gledam gde nestade, ali vrv je potrebno resetovati signal, iskljucis-ukljucus. Mrzi me da ustanem, samo sto sam sela....al ajd da vidim...
Jumanji Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 (edited) Onu tvoju drugu recenicu da si reaetovao signal tek sada vidim Edited April 25, 2019 by Jumanji
dvb-t manijak Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Može se uređaj resetovati i softverski preko menija.
Savic Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 IMG continues to recoup its investment in English Premier League rights in Eastern Europe with a new deal with pay-television broadcaster Sportklub in the Balkans.
Jumanji Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Ima li negde da se pogleda na netu trenutna ponuda na SBB VOD? Ubi me ono trazenje tamo...[emoji58]
dvb-t manijak Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 https://eon.tv/ondemand možda moraš da budeš ulogovan.
steins Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 On 9.4.2019. at 12:14, renne said: On 9.4.2019. at 12:05, Apollo Creed said: e nabijem ih baš jbmlga...onda mi se vrv više isplati da uzmem "običnu" mts tv+dodam možda i fiksni u neki box paket? Ako ti je samo do arene onda zemaljska arena za 600 dinara mesečno i to je to renne kako ovo funkcioniše? Tj kako mogu ovo da aktiviram?
renne Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Odeš u mts poslovnicu. Uzmeš cam ili risiver za zemaljsku tv (Antena plus)Odeš kući, uključiš antenu u tv ili risiver, preskeniraš tv (u risiveru već postoji lista), prebaciš na Arenu i gledaš
stajebrebilo Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Moze li se zameniti ili kupiti novi daljinski za risiver za SBB ? Dugme OK, ono okruglo u sredini je riknulo, treba 5 puta da pritisnem da radi...
dvb-t manijak Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 9 hours ago, renne said: Odeš u mts poslovnicu. Uzmeš cam ili risiver za zemaljsku tv (Antena plus) Odeš kući, uključiš antenu u tv ili risiver, preskeniraš tv (u risiveru već postoji lista), prebaciš na Arenu i gledaš Najjača je fora šta taj risiver možeš da nosiš svuda po Srbiji i da gledaš. Generalno je taj sistem dobar, ali naravno naši su ga ukenjali.
Recommended Posts