dvb-t manijak Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 On 4.4.2019. at 18:04, Frank Pembleton said: Magovi marketinga i televizije su im objasnili da "ako bi uspeli to da ukinemo, svi bi koristili PTC Planetu za propustene emisije i mi bi onda krenuli da naplacujemo i ...". Covek je ovo slusao na "prezentaciji" i mislio je da su mu nesto sipali u vodu.... Jel' Nebojša doktor Krstić?
gospa buba Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 oni su vec placeni, koliko se secam? a za reprize i predachki i istorijski
renne Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 MTS kupio i PolarisGase platformu na 1.9E i preostale korisnike prebacuju na 23.5 u m:sat
Frank Pembleton Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Oni su potpuno poludeli... Neko je dao blanko dozvolu... Počeće da otkupljuju i onlajn radio i podcaste...
Apollo Creed Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 2 hours ago, renne said: MTS kupio i PolarisGase platformu na 1.9E i preostale korisnike prebacuju na 23.5 u m:sat Jbg imam Polaris samo Arena paket...jel mi se menja nešto ili...?
renne Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 menja ti se cena za 900 din mesečno, u njihovu korist
Apollo Creed Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 e nabijem ih baš jbmlga...onda mi se vrv više isplati da uzmem "običnu" mts tv+dodam možda i fiksni u neki box paket?
Jeremija Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Ne može kod mts-a inače bez fiksnog, moja preporuka je (pošto više nemaju Superbox) Box 4 Plavi, ja dodatno uzimam i onaj HD Sport paket.
renne Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 e nabijem ih baš jbmlga...onda mi se vrv više isplati da uzmem "običnu" mts tv+dodam možda i fiksni u neki box paket?Ako ti je samo do arene onda zemaljska arena za 600 dinara mesečno i to je to
renne Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Pa u sd su arene, kao i u Polarisi, još gomila nekih Pink kanala, i neki dečiji i filmskiKome trebaju arene valja
Recommended Posts