Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

pa dobro, ne mora SBB da traži pare od pink TV ali može i da ne prihvati da ih plaća.

tamo dole na selu ja imam "total" koji emituje i hrvatski i bosanski N1. dosta njih ima total, telekom imaju oni koji ma treba i internet i fiksni telefon (koji je u izumiranju)

Posted
28 minutes ago, djordje geprat said:

nešto mi ne štima u mojoj ili tvojoj logici ili u saopštenju

tumačim da od sada SBB nije u obavezi da emituje pink a da je do sada to morao da radi. da sada SBB može da im poruči da ne mora džabe da ih emituje već da ako pink hoće da bude u SBB ponudi treba da plati. da su sešto zajebali ako rade po SNS nalogu.

grešim li?

Sa Pinkom već imaju potpisan ugovor, o distribuciji ne samo osnovnih, nego i tematskih paketa. Biće problem sa O2, Prvom i ostalom bagrom koju je znamo ko kupio.

Posted

Verovatno se priprema teren da kad krene kampanja za neke izbore ili šta god cela ta bulumenta vođinih kanala zacepi cenu SBB-u da bi bili kod njih, i ond a SBB to odbije kao ucenu , a onda vođa i telekom krenu u kampanju da SBB širi medijski mrak jer možete samo N1 da gledate na njegovoj mreži, a patriotski Telekom po cenu gubitaka omogućava srpskom narodu da vidi sveee...

Naravno da Telekom neće zapravo plaćati te naknade, ili hoće i knjižiti kao gubitak pokriven iz budžeta...

Posted

Ja sam, kako sam na kablovskoj zadnjih 100 godina, propustio tehn.aspekt digitalizacije :unsure:, ali sta je tacno potrebno da bi se navedeni kanali posmatrali FTA ?

Posted (edited)

DVB-T2 kompatibilan televizor ili samostalni prijemnik (STB) i najčešće krovna antena (ponekad je dovoljna sobna).

Edited by vememah
Posted

Taj box na veliko kosta toliko da SBB moze da ih podeli za dz korisnicima , jebu ih malo antene...

Posted

ako sbb izbaci pink može slobodno da zatvori radnju

- pa da li ste vi svesni armije žena koje uveče zasednu pred malim ekranima da prate turske serije, pa na tim serijama je pink zaradio status najgledanije komercijalne tv-je

Posted

Jednom neko da presece i ostavi bezzube bez biblije. :fantom:

Posted

Pre jedno 3 meseca sam išla do SBB ove poslovnice na Bulevaru, da se nešto žalim. Dok sam čekala red, prebrojala sam bar 4 babe koje su došle da raskinu ugovor. Pošto mi je taj broj osoba koje u jednom kratkom vremenskom periodu raskidaju ugovor bio nenormalan odmah sam ih svrstala u kategoriju onih kojima je naređeno da raskinu ugovor sa njima i da pređu na savršeni Lelekom.

Posted

ovde kod mene u zgradi je jesenas, uz našu saglasnost, izvedena instalacija za telekom. rečeno je da je bez ikakvih obaveza, ako neko bude hteo da može da se prikači. mi smo rezonovali sa: "konkurencija nije loša stvar".

tamo u selu su mi dovukli jedno 200 metara optičkog kabla i priključili na kuću. rekoše "da imate, besplatno je". posle toga je dosta njih uzelo one box pakete. sabrali da je isplatljivije od fiksnog telekoma + obimnijeg paketa total TV.

ne znam da li je moguće da total ubaci i internet pa da otkažem mobilni vipov.

Posted

Nije, tj jeste, ali samo adsl, ako je sprovedena telefonska linija

Posted

total imam onaj sa tanjirom - antenom.

Posted

možeš da imaš adsl preko sbb-a i ako imaš total.. to ti je vezano za telefonsku liniju ne za tv antenu

Posted
On 25.1.2019. at 12:13, Friend said:

Jednom neko da presece i ostavi bezzube bez biblije. :fantom:

+10000000000

Bilo bi genijalno da SBB ukine te trovačnice.

Posted

Ne znam koliko se secate pocetka Total tv-a. Sigurno nekih dve tri godine nisu imali pink u ponudi. Svi u komsiluku su pitali "a jel ima pink?" a ja kad im odgovorim ne oni su svi od reda govorili "e pa nista onda".... toliko o tome koliko je sbb-u pink bitan