Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Imaš pravo na otkaz ugovorne obaveze bez naknade? Valjda...

Edited by Frank Pembleton

• Replies 9.5k
  • Views 954.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• Ayatollah
    Ayatollah

SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

Pretpostavljam da. Ali N1 i Nova....ili da ih puate negde ili da ih (verovatnije) ukinu svuda

On 7. 7. 2025. at 16:55, đorđe geprat said:

danas sam ih pitao o optici i rekli su mi da s njom, za sada, rade u BG i još nekim gradovima. negde samostalno, negde koristeći MTS. pre no što sam im rekao da me zanima za selo, ponudili su mi besplatno 18meseci, praktično dve godine u pola cene. sam internet i internet sa TV.

za kućni net, rekoše da će njihov čovek da dođe u selo da proveri dostupnost. pozvaće me.

došao čovek i povezao mi sve na kućni NET. 1500- 25% popust = 1125 dinara ne može da se odjavi ponesi NET tako da mi je do juna još 800 dinara.

Generator @ Bench forum:

Evo info iz prve ruke, uglavnom kako smo i pretpostavljali

"Svi korisnici yettel-a su već trebali da dobiju ta dva kanala ali ih telekom ucenjuje i sabotira pošto oni rade preko njihove optike... I oni ne smeju da puste ta dva kanala, pošto će Telekom raskinuti saradnju sa njima..."

https://forum.benchmark.rs/threads/digitalna-tv-predlozi-sugestije-i-pitanja.484116/post-7504657

O, pravna državo, kakav je to ugovor, da Telekom može da istupi bez da Yettelu plati penale...

Zar smo mislili da neće biti tako?

Ovaj je sebi dao za pravo da uradi i gore stvari...

Namerno kažem "ovaj" jer se Telekom kao firma, kompanija, zapravo ništa tu ne pita. Zna se ko odlučuje.

9 hours ago, vememah said:

A par postova kasnije

"SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično."

A opet verovatno se misli na MTS optiku.

Edited by Milosh76

47 minutes ago, Milosh76 said:

A par postova kasnije

"SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično."

A opet verovatno se misli na MTS optiku.

Obzirom da infrastrukturu svi prodaju nesto nisam siguran da Yettel racuna na SBB infrastrukturu.

NIje šteta. MTV je odavno đubre, ostalo ni ne nznam šta je.

FZG4xX2WIAI6yFQ.jpg

Zapravo su ti muzički kanali po decenijama koje sada ukidaju bili sasvim upotrebljivi i sa nekim retko viđenim spotovima.

Just now, vememah said:

Zapravo su ti muzički kanali po decenijama koje sada ukidaju bili sasvim upotrebljivi i sa nekim retko viđenim spotovima.

Znam ljude koji drže 80's kao default kanal na TV-u...

Baš bez veze što ukidaju...

1 hour ago, radisa said:

Ja sam prosle godine imao uzasno tezak i naporan period na poslu, radio sam 2 meseca po 12 sati dnevno, ukljucujuci i vikende.

Skoro sve vreme mi je bio ukljucen MTV 80's, i prilicno mi pomogao da isplivam iz tog sranja.

Crkli dabogda sto ga gase

26 minutes ago, pantelia said:

MTV 80's

Da on je (bio) kako tako podnošljiv. Al šta sam ga puštao 2 put godišnje po 10ak minuta...

Youtube je za te stvari keva.

2 hours ago, vememah said:

To each his own.

Meni su bili upotrebljivi do recimo '89, pa onda u retkim emisijama do možda polovine 90ih...

MTV mi je baš simbol za treš, ono Pink đubre i kič na worldwide nivou.

3 hours ago, radisa said:

Šta ću sad da pustim kad peglam??? fur