Ravanelli Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 vučić rekao da se nada da će beograd postati city break destinacija za amere
Đipalo Junuz Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Ne zarađuje on novce, ne zna koliko šta košta, ne zna šta je city break, ali zna da njegova ciljna masa to zna još manje nego on -_- Nego, jesu li mu refundirali pare za kartu? Hoće neko da ga priupita to sutra izjutra? I da li će Babić napustiti vazduplohov pre poletanja sad kad ni On ne ide?
jms_uk Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Nego, jesu li mu refundirali pare za kartu? Hoće neko da ga priupita to sutra izjutra? I da li će Babić napustiti vazduplohov pre poletanja sad kad ni On ne ide? Ja se iskreno nadam da nisu, ako je kupio tu najjeftiniju promotivnu. Mada, nesto ne verujem da mu nisu uzeli biz klasu...
hazard Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 vučić rekao da se nada da će beograd postati city break destinacija za amere Jeste 8 sati leta i karta od 800 dolara (min.), definicija city break turizma...
borris_ Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Pa, kada je dolar bio najnizi, bogami se islo za NYC na produzeni vikend (4 dana) iz Pariza. A Vucic je peder naravno.
hazard Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Pariz - NYC je em kraće putovanje em jeftinije nego Beograd - NYC, em su Pariz i NYC...pa ono, Pariz i NYC. I onda sam kažeš da se to radilo kada je dolar bio najniži. Mislim OK, kada bi karta do Beograda koštala 200 dolara, možda bi poneko došao u Beograd na produženi vikend.
Ravanelli Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 E pa neka ke sa srecom! Odlican posao zaposlenih u Ersrbiji!
Muwan Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Preleteo Glazgov, izašao nad baru. Ima predviđeno sletanje 40-ak minuta ranije od planiranog.
Time Crisis Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Pariz - NYC je em kraće putovanje em jeftinije nego Beograd - NYC, em su Pariz i NYC...pa ono, Pariz i NYC. I onda sam kažeš da se to radilo kada je dolar bio najniži. Mislim OK, kada bi karta do Beograda koštala 200 dolara, možda bi poneko došao u Beograd na produženi vikend. To je k'o onih 90 hiljada Bugara koji će da potroše po 500€ minimum
Prospero Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Dok si ti uhvatio skrinšot i okačio ga neko je već javio radosne vesti :P Sleteo
Đipalo Junuz Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Danas je u polasku iz Beograda kasnio 2 sata i 30 minuta (avion za JFK).
Ravanelli Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Moguce je da imaju problem sa turnaroundom 2/5 dana imaju samo 2 sata da okrenu avion, a sa neobucenim groundstaffom za widebodies i americkim zakonodavstom koje propisuje temeljan pretres kabine realno je da ima problema na startu ...mada ne bih iskljucivao ni probleme sa ANT ili sa NISom oko punjenja aviona Edited June 24, 2016 by Ravanelli
Recommended Posts