December 19, 2025Dec 19 5 hours ago, glibav said:I ja bi proverio ekran a jos jedna stvar da proveris, bas za wifi pise Wi-Fi: DaBežični mrežni standardi: WiFi 6E 11ax (2x2) ja ako ovo dobro razumem ako imas kucni wifi ruter koji ima samo 2.4 i 5 ovaj laptop se nece moci nakaciti na isti nego ces morati da dokupis usb mrezni wifi adapter.Može da se kači i na 5GHz i 2,4GHz, nije to problem5 hours ago, gone fishing said:kakav je ovaj labtop https://gigatron.rs/proizvod/acer-aspire-lite-i3-16-512-4711474634559na papiru deluje super za 40k, 16 GB RAM, IPS ekran, integruša niže klase i single chanel RAM, samo 6MB l3 keš memorije su nedostaci....E taj jeste loš Ali nov laptop za 340€ na svu ovu inflaciju je dobar kakav god da je.
December 26, 2025Dec 26 Što više gledam sve sam sluđenija.Aj pls pogledajte još ovaj i neću više da vas smaram.https://www.shoppster.rs/p/5457203
December 26, 2025Dec 26 4 hours ago, Valk said:Što više gledam sve sam sluđenija.Aj pls pogledajte još ovaj i neću više da vas smaram.https://www.shoppster.rs/p/5457203Za ono za sta ti treba (office, forum, x, ...) posluzice svrsi.
January 3Jan 3 Je l' vredi kupiti ovo? Koristila bi ga srednjoškolka za Word, Excel, PowerPoint, internet, filmove...@Valk šta si ti na kraju kupila?
January 3Jan 3 Ovaj gore sa linka koji sam okačila, preko Shoppstera. Prelep je, baš mi se sviđa. Kombo metala i plastike.
January 4Jan 4 22 hours ago, Sokrat said:Je l' vredi kupiti ovo?Koristila bi ga srednjoškolka za Word, Excel, PowerPoint, internet, filmove...@Valk šta si ti na kraju kupila?Kupuj slobodno.
January 28Jan 28 Da li LTE slot na laptopu omogucava nesto vise od prostog povezivanja na mobilnu mrezu koje mogu postici i preko hotspota na mobilnom?
April 4Apr 4 Pitanje:Imam Thinkpad P53 radnu stanicu:i7-9850hQuadro rtx 400016GB ram 1333, ddr4Ssd 512 nvme4K monitorBaterija, jbg, vantage kaže da je zdrava, al to je do 2h bez punjačaIma li šanse ovo prodati, nemam pojma kako funkcioniše tržište polovnih laptopova? Ai kaže da vredi 700-1000e, ima li tu iole istine? Nek je i tih 700.
April 5Apr 5 Ma gledao sam vec. Ima par primeraka, uz osamnaest drugih oglasa prodaje u delove, istog. Nego to ne znači previše, svaki entuzijasta okači nešto da proda, ne znam da li se i za koliko to zaista realizuje. Vise sam oko toga hteo čuti ako neko ima iskustvo prodaje tih, sad pred penziju, a nekad jakih, laptopova.Okačicu ga svakako, pa videti.
April 28Apr 28 Prijatelj me pita za "laptop za video montazu" ja mu onako iz topa odgovorim :To ti bez 2,5-3 K evra nema sanse...On me pogleda belo u fazonu: Jesi ti normalaaan?Pa jesam li "normalan"?Kako se krecu cene sad?
April 28Apr 28 Nije moja oblast ali nema sanse da se iole ozbiljnija montaza radi na laptopu.Kad se uzme u obzir da se tu uglavnom koristi Mac i baci pogled na cene istih mislim da nisi omasio...
April 28Apr 28 On 4. 4. 2026. at 23:18, MeanM@ said:Pitanje:Imam Thinkpad P53 radnu stanicu:i7-9850hQuadro rtx 400016GB ram 1333, ddr4Ssd 512 nvme4K monitorBaterija, jbg, vantage kaže da je zdrava, al to je do 2h bez punjačaIma li šanse ovo prodati, nemam pojma kako funkcioniše tržište polovnih laptopova? Ai kaže da vredi 700-1000e, ima li tu iole istine? Nek je i tih 700.Oko 500
April 29Apr 29 22 hours ago, bags said:Nije moja oblast ali nema sanse da se iole ozbiljnija montaza radi na laptopu.Kad se uzme u obzir da se tu uglavnom koristi Mac i baci pogled na cene istih mislim da nisi omasio...Pa da sad gledam, realno za iste pare može da se nadje desktop varijanta sa sve monitorom koji je veći...Iskreno nisam ga ispitivao šta misli pod pojmom "montaža", ali mislim da nema na umu "pravu" montažu, nego ti nešto "za mreže", i da mu je laptop više fensi.Ali dobro firme koje proizvode laptopove žive od takvih..