halloween Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) Da podelim ovde, mada je više za topik o reklamama. Edited August 2, 2016 by halloween
čekmeže Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Nije auto ali je veteran, negde u bespućima grčke
holden kolfild Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) http://www.vintag.es/2016/03/rock-stars-cars-23-awesome-pictures-of.html bil vajman = miso kovac, i izbaciti brajana ferija iz malog avta i ubaciti naseg lanciu. :xot: ja bih ovog jensena posedovao, molim lepo od ostalih, svi imaju nekakvog ukusa i mnogo para, i pristaju im automobili, za miles davisa sam ranije citao da se bas lozio na brze italijane, springstinu je cucnula korveta (podsvest, jebiga, cuvena fotka), a morrissey glumi budalu sa svojim fiatom. reci mu, tresko =) Edited October 28, 2017 by holden kolfild
Lancia Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 http://www.vintag.es/2016/03/rock-stars-cars-23-awesome-pictures-of.html bil vajman = miso kovac, i izbaciti brajana ferija iz malog avta i ubaciti naseg lanciu. :xot: ja bih ovog jensena posedovao, molim lepo od ostalih, svi imaju nekakvog ukusa i mnogo para, i pristaju im automobili, za miles davisa sam ranije citao da se bas lozio na brze italijane, springstinu je cucnula korveta (podsvest, jebiga, cuvena fotka), a morrissey glumi budalu sa svojim fiatom. reci mu, tresko =) valjda bi dao djir, da protegnem noge¿ :( dolly parton carica, sjajna slika.
holden kolfild Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 dam ti, nisam stipsa, moze i j.cash da ti pozajmi kadilaka da se prucis ko covek. vozicu te, duso, samo reci gde =)
Ras Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 (edited) Onaj SM Citroen je ludački automobil, sa nekim vizionarskim rešenjima - neka od tih naprednih rešenja su morali da izbace da bi mogli da prodaju automobil u USA. Jaguar E-Type i danas neverovatno dobro izgleda, savršeno oblikovanje karoserije, kada mu priđeš i pogledaš pitaš se kako su to uspeli da urade bez računara i robota. Edited October 28, 2017 by Ras
holden kolfild Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 +1 za oba posta, citroena nisam nikad video uzivo, kod nas ga je rabila olja ivanjicki, cak je postojala prica da je auto bio na prodaju pre 10-15 godina. a 1. e-type je bio redovni svrsh u njegosevoj/smiljanicevoj dok sam ziveo u tom kraju, sive boje, neverovatan prizor.
Ras Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 citroena nisam nikad video uzivo, kod nas ga je razbila olja ivanjicki žene vozači
Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 29.10.2017 at 10:43 AM, holden kolfild said: citroena nisam nikad video uzivo Imaš ga parkiranog u dvorištu auto-servisa na uglu Nebojšine i Bokeljske, odnosno gde Nebojšina izbija na raskrsnicu Južnog bulevara i Ustaničke (Autokomanda). Parkiran pored ograde i zaklonjen reklamnim panoom, u prolazu iz automobila dugo nisam uspevao da ga identifikujem - sve dok pešice nisam prošao neko veče.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 28/10/2017 at 11:47 AM, holden kolfild said: http://www.vintag.es/2016/03/rock-stars-cars-23-awesome-pictures-of.html bil vajman = miso kovac, i izbaciti brajana ferija iz malog avta i ubaciti naseg lanciu. :xot: ja bih ovog jensena posedovao, molim lepo od ostalih, svi imaju nekakvog ukusa i mnogo para, i pristaju im automobili, za miles davisa sam ranije citao da se bas lozio na brze italijane, springstinu je cucnula korveta (podsvest, jebiga, cuvena fotka), a morrissey glumi budalu sa svojim fiatom. reci mu, tresko =) Hvališ ti sa benbarom 635
holden kolfild Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 14 hours ago, Ras said: Imaš ga parkiranog u dvorištu auto-servisa na uglu Nebojšine i Bokeljske, odnosno gde Nebojšina izbija na raskrsnicu Južnog bulevara i Ustaničke (Autokomanda). Parkiran pored ograde i zaklonjen reklamnim panoom, u prolazu iz automobila dugo nisam uspevao da ga identifikujem - sve dok pešice nisam prošao neko veče. mozda ga i vidim, ako me put nanese =) 14 hours ago, ToniAdams said: Hvališ ti sa benbarom 635 reci.
čekmeže Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ne znam šta je ali lepo izgleda. Registrovan je al se ne pomera . Snimio sam i jednog vojnog DAFa, napravljeno ih je 1000 komada.
Recommended Posts