askeladden Posted June 13 Posted June 13 1 hour ago, Eleniko said: probao bih octaviu scout ali me odbija 1/brend 2/stalni 4x4, mora da se isključuje braćo Nema stalni,to je 4matic ukljucuje uz obrtaje Inace ide 2x2 1
napadaj Posted June 13 Posted June 13 Baš sam skoro pričao s nekim ko vozi crni Superb - kaže na pumpama ljubazni, u saobraćaju se sklanjanju, panduri ne zaustavljaju... Treba kupiti Superb. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 13 Posted June 13 1 minute ago, napadaj said: Baš sam skoro pričao s nekim ko vozi crni Superb - kaže na pumpama ljubazni, u saobraćaju se sklanjanju, panduri ne zaustavljaju... Treba kupiti Superb. od slova do slova identično iskustvo doduše stečeno samo u par dana vožnje super bea 2
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 nikakav problem u saobraćaju nemam zato što ne vozim crnu sns škodu možda je nešto drugo u pitanju
Ayatollah Posted June 13 Posted June 13 3 hours ago, napadaj said: Baš sam skoro pričao s nekim ko vozi crni Superb - kaže na pumpama ljubazni, u saobraćaju se sklanjanju, panduri ne zaustavljaju... Treba kupiti Superb. Baš me zanima kakav je psihološki profil ljudi koji se u saobraćaju sklanjaju crnim Škodama Superb. Ja gledam da vozim po pravilima i boli me stojko da li je pored mene BMW X6 ili Trabant, najbolje da ću još da se sklanjam nekom. 3
napadaj Posted June 13 Posted June 13 (edited) Kad kažem da se sklanjaju, mislim na to da im ne pada na pamet da trube na semaforu posle dve sekunde ili kad parkiraš, da ne blicaju na auto putu da se vratiš u desnu traku dok još nisi ni pretekao vozilo u srednjoj i slično. Edited June 13 by napadaj
smooth.Op Posted June 13 Posted June 13 Najveći divljaci na autoputu su škode. Superb i oktavija. Mentolčine. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 13 Posted June 13 za superbiste se po difoltu smatra da su panduri ili neki visokorangirani član sekte(znatno ređe)
kud u maglu Simoviću Posted June 13 Posted June 13 oni su u gradskoj vožnji mamlazi bez premca, ipak, na auto putu se malo štekaju da im ne poispadaju klipovi jer znaju kakve drešine voze 1
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 bogumi meni nove bembare od raznih 60-70k ++ fela, ovih matiranih sivo ili golubije plavo boja ubedljivo prvi. pa prazna mesta pa žene u što većim suvovima bilo kojih - kodiaq, rav4, vw, seat. izvinite ako nekoga pogađa ali mnogo stereotipa na srbskom drumu danas. škoda ima mnogo pa su primetne.
Guuundogan Posted June 13 Posted June 13 skoro na nekom bmwu sa pocetka 2000ih procitao "reci tati da ti kupi jaci auto" 1
kud u maglu Simoviću Posted June 13 Posted June 13 3 minutes ago, Eleniko said: pa prazna mesta pa žene u što većim suvovima bilo kojih - kodiaq, rav4, vw, seat drugar radio kod ostoje u salonu kao prodavac i tvrdi da je s vrata mogao da proceni kupce evoque a da je na osnovu plaćanja(deo jedna firma, deo na drugu, deo na treću… ili kešovina/banka) mogao sa sigurnošću da pogodi i status veze kupaca i da preko 20% se vraćalo posle godinu, dve
Lancia Posted June 13 Posted June 13 Kod mene na putu su najzajebaniji razvozaci robe u kombijima, po naselju su nesnosni klinci sa starim GTI Golfovima. 2
Recommended Posts