Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

hvala pilot!

videka sta radi?

perisa?

perisa branko je pomogo zadar.diretore

kalpic?

kapov?

sve ih upoznao ko klinja na pripremama za evropsko neko.kod pesica.glory days!!

Branko Periša je umro ima nekoliko godina. Kalpić i Kapov su se nešto motali oko Šibenke ranije, mislim da nisu više u toj priči.

Posted (edited)

ma perisa bio drugar mog starog.isti mi prico bajke o njemu kako je bio drugar opak a ja cito o njemu u sprintu.a upoznao se sa cosom kod kaponje.njega bilo sramota sto je visok.a kako je trenirao divca,jebote bog!nema vise takvih ljudi.a stojkov sin?oce bit nesto od njega?ma popizditis dobijem kolko je sve jadno posle 68 generacije.u picku materinu brate no

a videka je splico.ruzan bejase haha

Edited by bradilko
Posted (edited)

a videka je splico.ruzan bejase haha

v081114q908e0b16o77e3556r28.jpg

Edited by Mister No
Posted

a stojkov sin je otišao u duke

Posted

lep je kaki je bio hahaha.

ma ja sam zaljubljen u 68 generaciju.iz bosne;dobras,alibegovic,avdic,alihodzic malo mladji,mujanovic;

Posted

futura sutulovic,pavicevic i sverc paspalj.on igro sa dankom u juniorskoj hehe.sasa radunovic otiso na koledz u usa.

Posted

ko je bre ovaj u sredini???

radović, piše, čitaj

Posted
STEPH CURRY, MVP regularnoj dijela sezone, vodi Golden State prema naslovu NBA lige. Curry i društvo u finalu vode protiv Clevelanda 1-0 u seriji.

Steph je sin Della Curryja, koji se 1992. godine na All Star vikendu natjecao s Draženom Petrovićem u šutiranju trica.

"Mali Stephen sjedio mi je u krilu, čuvala sam ga da ne uleti na teren, imao je četiri godine", otkrila je Biserka Petrović, Draženova majka, za Večernji list.

Iz Draženovog muzeja čestitali su Golden Stateu i Clevelandu na plasmanu u finale NBA lige.

"Curry nam je obećao poslati dres. Naglasio je da mu je izuzetna čast što će njegov dres iz finala biti u Draženovom muzeju."

Posted (edited)

drazen_godisnjica.jpg

:Hail:

Jos jedna sa Univerzijade:

11350446_691822234257729_564649606049788

Edited by Giggsy
  • 2 weeks later...
Posted

У Нишу данас после дуге и тешке болести умро Гордан Марковић Чого, легенда краљевачког баскета. Вечна памјат!

11427918_678980232234462_731403494385752

Posted

Још малко о Чогу

Preuzeto sa jednog foruma...
Nesto malo o legendi !
"U srpskoj Bolonji bio je igrač koji mnogo podseća na današnjeg Tea .. u pitanju je Gordan Čogo Markovic ... Duge ruke savršena aistencija, poprečni pasovi, šmeker, neverovatna promena, dribling na terenu a i van njega je voleo sve ...
Sećam se kako je lomio kičmu Rakočeviću matorom u zvezdi koji je inače bio retko netalentovan i nesimpatičan lik sa prebačenom kosom preko ćele ... elem provlačio mu je loptu kroz noge, bacao ga na parket cela hala se smejala ... Ostavio jedne godine Slogu u prvoj ligi pogodjenim slobodnim bacanjima posle isteka vremena, dao je oba bacanja i doveo do pobede 102-101 nad Crvenom Zvezdom. Mozete misliti kako je to izgledalo kao Drazen u Šibenci ... o svojoj kicmi kod te prve promene i pasa mogu da pricaju Ivica Dukan i mnogi ozbiljni igrači koji su igrali tad.
Poenta price je sledeca ...taj Markovic Čogo, Dragan Kicanovic i Dragan Todoric istog leta dolaze u Partitan - mrzi me da kopam godinu sad ----
igra se utakmica na kalamegedanu, igraju Todoric, Kica i Čogo u timovima ... Čogo igra na Kicu .... 3puta finitira Kićanovićakoji pada na beton --1,2,3 finta pocinje da ga ismejava , pokazuje sve košarkaške elemente ...

Da skratim Todoric i Kicanovic ostaju u Partizanu a boljem Markovicu posle treniniga se zahvaljuju uz sledeće reči ." Dok god Kića bude nešto u Partizanu ti nećes da igraš u njemu jel ne znas na red i postovanje(misleći na njegove majstorije prema Kićanoviću) i ne mislis na tim "! Taj Markovic koji košarku verujte i sada ima u malom prstu sedi u Nišu i trenira neke klince a gde su Kića i Toša znate .........