Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted
Sve sami Rubinovi manekeni... :D A jel ovaj Zefirino Grassi, isti ovaj ZG sto je glavni urednik Politikinog zabavnika?!
Jeste, to je taj
Posted
zeljok1yu4.jpg
Branko Kosanovic na forumu poznat kao Goranz
Posted

Dokman i Rebraca su identicni.

• 4 weeks later...
Posted

Nesa Ilic je i kao igrac uvek bio spreman za neko zezanje, tako da mi sledeca prica deluje logicno.Trener CZ bio Vlada Djurovic, cuvene sezone kada su izbacili Cibonu u polufinalu. Uglavnom, jedan od treninga, a Nesa sedi u svlacionici i dijalog tece ovako:- Sta je tebi, Neso, sto ne treniras?- Ne mogu, zili mi ruka.Vlade ode kod fizioterapeuta:- Vidi sta je sa rukom Nese Ilica, kaze da ga nesto zili.- Ha, ha, ma vidis da te zajebava. "Zili mi ruka" na satrovackom je "lizi mi karu".Vrati se Djurovic u svlacionicu.- Je li, zili te ruka?- Aha.Pljas! Zvekne mu samarcinu.

Posted
Nesa Ilic je i kao igrac uvek bio spreman za neko zezanje, tako da mi sledeca prica deluje logicno.Trener CZ bio Vlada Djurovic, cuvene sezone kada su izbacili Cibonu u polufinalu. Uglavnom, jedan od treninga, a Nesa sedi u svlacionici i dijalog tece ovako:- Sta je tebi, Neso, sto ne treniras?- Ne mogu, zili mi ruka.Vlade ode kod fizioterapeuta:- Vidi sta je sa rukom Nese Ilica, kaze da ga nesto zili.- Ha, ha, ma vidis da te zajebava. "Zili mi ruka" na satrovackom je "lizi mi karu".Vrati se Djurovic u svlacionicu.- Je li, zili te ruka?- Aha.Pljas! Zvekne mu samarcinu.
Verzija koju sam ja čuo je da ga je oslobio tog treninga i da mu je zveknuo šamarčinu na sledećem. :D Inače, Ilić nije samo kao igrač bio spreman za zajebanciju, on se non-stop zajebava, a anegdota je previše za nabrajanje. Svidja mi se što se zajebava i na svoj račun, pa je tako nedavno jednom novinaru, koji na konferenciji nije postavio "normalno" pitanje, u pres centru dobacio ključeve od auta uz opasku "znaš gde je parkiran, strpaj se u gepek i sačekaj me". :)
Posted (edited)

opet sam se malo igrao editora a odlicno se uklapa u ovu temu :Hail: :Hail: :Hail:Cosic ih je ubacio u vatru kao klince 1987 na EP u Grckoj. Bili su treci. U Seulu su 1988 imali zadnji poraz od SSSR. Onda 3 zlata bez neizvjesnosti i kraj.I prije i poslije njih smo imali i dobrih ekipa i igraca i uspijeha. Ovo su ipak bili vanzemaljci. Na zalost nije se dogodio toliko prizeljkivani sudar u Barceloni.

Edited by tsva
  • 4 weeks later...
Posted
Za ovaj album mislim da je iz 1972, ali nisam sasvim siguranboraccacak1el0.jpg
Da, to je sezona 72/73. Prva i poslednja sezona Kicanovica u Borcu. Cacani na kraju bili 4. mesto - najveci uspeh do danas. Izborili plasman u Evropu i dogodine odmah ispali od vrlo jakih Italijana.
Posted
partizan1hl6.jpg
Farcic i pokojni Djukic su iz Borca© dosli u Partizan. Iduce sezone i Kicanovic.
Posted
slovanzeleznicarki6.jpg
Ovde su strane sa drugoligaskim igracima i kosarkasicama nejasne (gotovo je nemoguce procitati). Zamolio bih te Mrdja ako je ikako moguce da ove stranice budu krupnije a samim tim i jasnije. Ovo me zivo zanima pa ako nadjes vremena to bi bilo super.
Posted
Ovde su strane sa drugoligaskim igracima i kosarkasicama nejasne (gotovo je nemoguce procitati). Zamolio bih te Mrdja ako je ikako moguce da ove stranice budu krupnije a samim tim i jasnije. Ovo me zivo zanima pa ako nadjes vremena to bi bilo super.
Vazi, uradicu u vecoj rezoluciji.
Posted

To je najbolje sto mogu da uradim sa vec skeniranim materijalom.Album se gotovo sasvim raspao.