spaceploitator Posted April 8 Posted April 8 to ti kazem, odbrana u stilu izvolite prici na 4 metra od kosa i slobodno naskociti. lik ima jednu ruku, prosecan dribling za danasnju koskarku, dobar rad nogu ali opet za danasnju kosarku ne izuzetan, malo sutirao trojke. briljantan igrac u svom vremenu, ali to je neuporedivo sa danasnjim. a i ne znam jel fazon dvaput zavrsio preko sabonisa u ovom klipu? i to sabonis kasni kao pomoc. plus ima 15ak promasenih suteva na tekmi, voleo bi da ih vidim, slutim da su neki preko arvidasa
goofs Posted April 8 Posted April 8 43 minutes ago, spaceploitator said: to ti kazem, odbrana u stilu izvolite prici na 4 metra od kosa i slobodno naskociti. lik ima jednu ruku, prosecan dribling za danasnju koskarku, dobar rad nogu ali opet za danasnju kosarku ne izuzetan, malo sutirao trojke. briljantan igrac u svom vremenu, ali to je neuporedivo sa danasnjim. a i ne znam jel fazon dvaput zavrsio preko sabonisa u ovom klipu? i to sabonis kasni kao pomoc. plus ima 15ak promasenih suteva na tekmi, voleo bi da ih vidim, slutim da su neki preko arvidasa Možda i najbolji evropski šuter u XXI veku je imao metar devedeset, 14 kila sa krevetom, odraz ćopavog morža, a mišićnu definiciju je video samo u magazinu, kada kupi Men's Health. Pa je bio igračina (uz to i ogavan, ali ok), oprobao se godinu dana i u NBA. Hoću reći, Galis je u svoje vreme našao sebi sistem koji mu omogućava da trpa 45 poena u polufinalu evropskog (ej 45!). Galis bi u današnjoj košarci našao neki drugi pristup napadačkoj košarci koji bi mu omogućavao to, možda ne isto, ali da bude velik igrač svakako. Da je to što je on tada radio jednostavno, svi bi to radili. 1
spaceploitator Posted April 8 Posted April 8 1.93 i 1.83 je ogromna razlika. imao bi galis razvijeniji skill set danas naravno, ali bi ostao skracen, a cak i takav je bio sporiji od navara 1
Božo Crveni Posted April 8 Posted April 8 Ova dvojica baja takođe nisu izrasli majci, pa trpaju ko u tuđu ženu nerotkinju:
pbg12345 Posted April 8 Posted April 8 jeste ta jugoslavija 89 bila brutalna i definitivno je moj omiljeni tim ikad, ali valja reci i da je njihov glavni rival sssr sa sabonisom, marculjinosom, volkovom, tihonenkom, kurtinaitisom, bazarevicem bio u politickom raspadu tih godina, sto je ostavilo velike posledice na tu odlicnu sovjetsku generaciju narocito godiste 64 im je brutalno jedini adekvatan konkurent drazenovoj jugoslaviji 3
mire Posted April 28 Posted April 28 strašan čovek- tim sad se setih još jednog, antonelo riva, kako je "posterizovao" divca, još mi pred očima
Peter Fan Posted May 9 Posted May 9 Lijep ESPN clanak o Koracu: Nikola Jokic and a forgotten basketball legend - Inside an MVP connection nearly 60 years in the making from Sombor, Serbia - ESPN 1
booyaka Posted May 24 Posted May 24 https://www.instagram.com/reel/C6MGP3UoE4j/?igsh=dTdrc3Y1bWw4Nmt1 1
uini Posted May 28 Posted May 28 42 minutes ago, goofs said: au bre, nagrdi čoveka tek tako ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem 1 1
goofs Posted May 28 Posted May 28 Boozer je meni u sećanju ostao kao teška kamila od igrača i mrcina u odbrani koji glumi kao da nešto igra, a u stvari ništa ne igra. Imao je nekoliko dobrih sezona u Juti kada ga je Deron Vilijams hranio loptama, sve ostalo je dosta loše, u ludi-Birča režimu - ako ne ubaci 25p nosi negativan balans za svoj tim. U Čikagu su jedva dočekali da mu vide leđa, a ni za Dream Team nije baš briljirao, 2004. je bio krš, a 2008. mahač peškirom. 1
Recommended Posts