September 5, 20241 yr 15 minutes ago, bradilko said: ima neki link? Ima hrt2 http://46.240.143.86/HRT2/index.m3u8?token=test Ako ti ne radi u browseru ubaci link u Vlc player ili mx player pod opcijom network stream Edited September 5, 20241 yr by sasha
September 5, 20241 yr Tavares, Marjanovic i Shengelia zajedno na parketu. Da mi je znati kom treneru je to palo na pamet?
September 5, 20241 yr za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4
September 5, 20241 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za parket mi se učinio da je led-podloga kao ono što je bilo u areni na fiba f4 Mislim da jeste i da zbog toga NBA timovi nisu puštali igrače bez nekih garancija zbog povrede. Edited September 5, 20241 yr by Milošica
September 6, 20241 yr Lepo veče, kad se pojavio hologramski Dražen umal nisam zasuzio, baš je bilo efektno.
September 6, 20241 yr Malo bezveze je bilo što su maksimalno potisnuli Draženovo igranje za SFRJ, sa kojom je uzeo 6 medalja. Mada ok, izveli su neke Srbe saigrače na teren, verovatno je to bio maksimum.
September 6, 20241 yr U Hrvatskoj je Jugoslavija skoro pa zabranjena rec. Uvek koriste termin nekadasnja drzava, pa je i reprezentacija nekadasnje drzave, liga nekadasnje drzave, itd.
September 6, 20241 yr Znam, al svejedno je bezveze. Brišeš najvažniji deo njegovih distignuća, nisam siguran da bi on to voleo.