Jump to content

Nostalgija

Featured Replies

secam se davno je zoc u jednom intervjuu odgovarao na pitanje tog tipa

kaze covek igrao sam kako sam mogao i sa cim sam imao, npr u realu sabonis je bio u tom trenutku poluinvalid, a igra se naravno zasnivala na njemu, nije bilo za ocekviati da igraju brzo

ali da, bozine ekipe nakon barse, narocito limoz su bas bile tvrda prica

• Replies 2.4k
  • Views 369.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 2. 8. 2023. at 23:21, pbg12345 said:

ali da, bozine ekipe nakon barse, narocito limoz su bas bile tvrda prica

Ma limož kad ubaci 60 poena, bilo je  čudo...

Young, 20-25, Zdovc 15ak, bilaba 10-ak  i sad jbg, neko još treba da ubaci nešto, a niko nema ni 5 poena u rukama u ostatku ekipe... Večito paćenje... Bilo je utakmica kad su uspevali i po minut i po da drže loptu, to je bilo devastirajuće za protivnike... I gledaoce... Gledaš 25 sekundi Zdovca kako tapka loptu i ništa se ne dešava, onda promaši Young neki šut iz bloka, neko on divljaka ispod koša skine loptu i vrati Zdovcu... I onda sve ponovo...

Jbt, Benetonsa Kukočem im je dao 55 poena u polifinali FF 1993, Real sa Sabonisom 52... :hail:

e to je bila kosarka, sto bi rekao zli gli

za prave sladokusce

a ne ovaj danasnji n-b-a bez odbrana :fantom:

Sabahudin(novinar SK) za film o Kukoču odradio intervju sa Džordanom u Majamiju.

Ide na SK neka emisija o istoriji svetskih prvenstava i onih prosutih 9 poena u poslednjem minute protiv SSSR.

Sad kapiram zašto je ćale preživeo majstoricu u Madridu ove godine.

Edited by Milošica

trauma.

ali je zanimljivo videti kako ovo izgleda u očima Litvanaca.

donekle kvari utisak gledanja što su sva trojica ipak "klinci" i vidi se da im fali neki context o igračima i dešavanjima.

posebno je zanimljivo što u jednom trenutku spomenu i finale 1995, i slože se da tamo baš i nije bilo neke krađe :)

• 3 weeks later...
  • Popular Post

spacer.png

382098010_1298250994187096_3164973727273

muraličić u atini

bobana su grci mnogo voleli i pamte ga i dan danas.

ne prođe mesec da ga se neko ne seti i pita me o njemu na ostrvu, iako je igrao manje od 2 godine pre povrede, za panionis koji nije premium tim.

nije još nostalgija ali uskoro će biti

mural na 100m od moje gajbe

MocaVukotiF7qzsB4WkAI-6j-?format=jpg&name=large

• 2 months later...