SNARC Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Jebo mater ako ovo nije moglo jednostavnije da se uradi. No, kudos za voljni momenat..odavno apelujem da se u mom kraju napravi nesto slicno
foto Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 (edited) jel ovo sa poluosovine na diferencijal pa dalje na zicaru? sta sve srbin smisli. ima i kabina da majstor ne zebe. Edited March 1, 2021 by foto
Tsai Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 jel imate neku preporuku za maks sat i po voznje od bgd-a / apartmani / kuća / 5-6 dana reset ? sto veca divljina to bolje
Skyhighatrist Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 On 1.3.2021. at 1:16, foto said: jel ovo sa poluosovine na diferencijal pa dalje na zicaru? sta sve srbin smisli. ima i kabina da majstor ne zebe. Sekjuriti uključen u cenu
Anonymous Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 (edited) 34 minutes ago, Tsai said: jel imate neku preporuku za maks sat i po voznje od bgd-a / apartmani / kuća / 5-6 dana reset ? sto veca divljina to bolje Rajac, Deliblatska peščara. Ništa ne znam o smeštaju. Edited March 21, 2021 by Anonymous
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 On 7.2.2021. at 1:39, Mil@n said: O Čačku sam znao sve osim da je za pecanje. Btw, najlepše kod i oko Čačka je Ovčarsko Kablarska klisura. pecenje, ne pecanje msm ako si propustio cacansko pecenje propustio si cacak mada ima i pecanje, pomenuta klisura, medjuvrsje, morava generalno, imam ja par drugara bas zagrizenih pecarosa iz tih krajeva a cacak je najlepsi i najznacajniji grad srbije, al kapiram da to vec svi znaju pomenuto nalaziste gradina je na plaaaaanini na jeliiiiici, sastali se... sa dragacevske strane sa kontra strane ima lep zavucen manastir stjenik (pre par godina dospeo u medije zbog zilota) a na putu do njega, manastir trnava, jezevica i idilicna sela uz reke, odnosno potoke pomenuta jezevica (jeremiceva dedovina, robijeva majcevina ) a jos i vise banjica to je starim putem za kraljevo, pa negde usput odvajanje ka plaaaanini ka jeeeeelici ako neko krene tim putem bas posle samog silaska sa tog starog puta za kraljevo prema jezevici ima kafanu lovac i vrhunsko pecenje mada, tamo ubosti lose pecenje bas covek mora da bude baksuz
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 2 hours ago, Anonymous said: Rajac, Deliblatska peščara. Ništa ne znam o smeštaju. takodje mi pade na pamet pescara i rajac u sirem smislu za to sto trazis ako sam te razumeo ja bih najpre zabo neku vikendicu/staru kucu upokojenih deda baba u nekom sokaku sumadijskih ili sela zapadne srbije ako imas nesto tako kojim slucajem u familiji, preko drugara
Anonymous Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 (edited) 8 hours ago, pbg12345 said: ... pomenuto nalaziste gradina je na plaaaaanini na jeliiiiici, sastali se... sa dragacevske strane sa kontra strane ima lep zavucen manastir stjenik (pre par godina dospeo u medije zbog zilota) a na putu do njega, manastir trnava, jezevica i idilicna sela uz reke, odnosno potoke pomenuta jezevica (jeremiceva dedovina, robijeva majcevina ) a jos i vise banjica Taj Stjenik je potpuni šou, ima pijanog igumana koji je u stvari odličan, a kad se pojavi naša tura kuvaju kafe i toče rakiju besplatno za sve, onda im mi ostavljamo priloge. Nisam tamo video te zilote nikad, u stvari sam jedino stalno viđao tog starog igumana i neku ženu koja mu pomaže, pre neku godinu se bio tamo pojavio odbegli papagaj, ne znam šta je sad s njim. Edited March 21, 2021 by Anonymous
Frile Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Ziloti su odatle isterani pre 18 godina, pa su osnovali Novi Stjenik, na Kučaju.
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 jbt jel ima vec 18 godina kako vreme leti, ja sam bio ubedjen da se to desilo do pre 10godina mi smo kod stjenika kampovali nekoliko puta, prija mi je ta okolina
Tsai Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 On 21.3.2021. at 1:41, Anonymous said: Rajac, Deliblatska peščara. Ništa ne znam o smeštaju. na kraju ipak golubac i okolina. nije divljina ali eto. ima neko preporuku za restoran/e na tom potezu gradiste-golubac-d.milanovac?
Tsai Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Ma znam, necemo ici sutra bukvalno, nego kad se malko normalizuje sve
goofs Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 U Donjem Milanovcu mi jeli u kafani Poreč, bas na samom šetalištu uz reku, odlična klopa, puno ribe u izboru. Malo van naselja ima restoran Lepenac, okruzenje mu je fino, stari kafanski stil, ali klopa nije bila spektakl. Iznad donjeg imaš i Kapetan Mišin breg, tu ima salaš sa pogledom na Dunav, lepo je, ali mora da se rezerviš koji dan unapred, a i ne znam koliko je podesno za vreme korone. Domaća klopa bez izbora, mislim da je i cena bila malkice jača. U Golupcu bukvalno ništa nismo našli, jeli u nekom kafiću na šetalištu, bilo ili to ili kiosk sa roštiljem.
Recommended Posts