hazard Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ja sam isao autoputem preko Kragujevca pa na Cacak i onda dalje dole. Ali tada nije postojao ovaj novi autoput od Ljiga, tako da ne znam
pbg12345 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 zasto? nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi idu drugim putem do cacka osim ibarskom (u regularnim uslovima) ima ona varijanta autoputem do malog pozarevca pa preko topole, a ovo preko kragujevca dodje jos ekstremnija varijanta
Tihajeza Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 zasto? nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi idu drugim putem do cacka osim ibarskom (u regularnim uslovima) ima ona varijanta autoputem do malog pozarevca pa preko topole, a ovo preko kragujevca dodje jos ekstremnija varijanta Evo moji idu za Čačak do Malog Požarevca, pa preko Rudnika. Razlog: stanuju na Zvezdari 5 min. od autoputa. Da bi izašli na ibarsku na Vidikovcu, treba da prođu jedno 76 semafora, i jedno 45 min. do sat vremena (i to van špica) Za to vreme su već u pred Topolom.
I*m with the pilots Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Ja krecem ili sa Tasmajdana ili Karaburme, te sam i ja pomišljala na autoput pa preko Topole. (Tim putem ćemo se sigurno vratiti ako svratimo u Topolu i Aranđelovac) Koja god varijanta - sve mi je nepoznato, a naravno da bih volela da što bezbolnije stignem na odredište. Ibarskom sam prolazila pre dosta godina, do Valjeva i mislim da svako razuman bi poželeo alternativu ;D Edited August 27, 2017 by I*m with the pilots
Tihajeza Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 I ispravljam se za broj semafora. Od Cvetka do glavne pošte ima 33 semafora. Do Vidikovca nema manje od 133.
pbg12345 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 pa ako obidju jos i krug oko centra moze to i do 233 da ide u tom slucaju dole pored obilicevog stadiona, na juzni bulevar, komandu pa dalje po zelji, da li pored ade na padinu ili preko kosutnjaka na vidikovac ma ok, neka putuje svako kako i kuda mu lakse i lepse i iz perspektive cacka i beograda, put me na onu drugu stranu vazda vodio ibarskom
čekmeže Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Do juče nije znao da se iz velikog miloša ne može desno u bulevar a vidi ga sad
beta Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 ibarska je odvratna zbog količine manijaka za volanima. treba tri puta da se prekrstim i izgovorim očenaš pre nego što tuda krenem.
Tihajeza Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 ibarska je odvratna zbog količine manijaka za volanima. treba tri puta da se prekrstim i izgovorim očenaš pre nego što tuda krenem. + put od Topole preko Rudnika do ibarske rekonstruisan i proširen, radili prošle godine i uradili ljucki. Sve se cakli.
hazard Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 zasto? nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi idu drugim putem do cacka osim ibarskom (u regularnim uslovima) ima ona varijanta autoputem do malog pozarevca pa preko topole, a ovo preko kragujevca dodje jos ekstremnija varijanta Jer je brze (osim ako necu ibarskom da idem daleko preko ogranicenja) i bezbednije (uvek je bezbedniji autoput nego magistrala, a ako cu da prekoracim brzinu, lakse mi je na autoputu da garim 140-150 nego 100 na ibarskoj). Sad kazem, to je bilo pre ovog novog autoputa, tako da ne znam vise da li je brze
Milosh76 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Novi autoput je 40ak km, taman se zaletis, moras da kocis :) a ima i kontrole Edited August 27, 2017 by Milosh76
Sestre Bronte Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 kakva crna ibarska, jedini put do od beograda do cacka je preko topole i rudnika daleko je opustenija i bezbednija voznja
Timmy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Dok ne naidjes na kamion ispred bez sansi da ga obidjes, pa onda ceo put 40kmh. Jedino to prosirenje sad sto pominju, nisam to video.
Recommended Posts