Jump to content

Featured Replies

Hansi Miler, Beograđanin.Pitanje: U razmaku od 2 godine i par dana reprezentacija Jugoslavije je u dve utakmice (jednoj zvaničnoj i jednoj prijateljskoj) dala 19 a nije primila ni jedan gol.Koji igrač je dao najviše golova u tim utakmicama?Koja tri igrača su bili strelci na obe tekme?
Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija?

Edited by alberto.ascari

Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija?
Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR.
Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR.
Venezuela 10:0, 1972Zair 9:0, 1974Bajević, 8 golovaBajević, Katalinski, Onaj što je u zatvoru

Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace).

Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace).
A što si otišao Savezniče?Na Pankr?c ja idem na posao cool.gif Izgubi mi Slavija kod kuće večeras angry.gif Prva utakmica samostalne Češke republike je?

Edited by alberto.ascari

Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more.

Edited by saveznik

Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more.
Srbija, 1:3, Uhersk? Hradiště, mislim 2006 Golove neka neko dopuni i postavi, odlazim, pozzzzzzzzzzz

Bez Gugla: ?, Trišović (jedini fudbalski potez u celoj karijeri), MiddleClass (posle duplog pasa sa :Hail: )

1. gol na toj utakmici je postigao Danko Lazovic.

1. gol na toj utakmici je postigao Danko Lazovic.
E da. 1 od omiljenih sportskokomentatorskih izraza :) Isto kao postići koš :)

Sta bi tek rekao za ragbi, gde se kaze esej (frankofilno) ili "try" na engleskom - sto u oba slucaja znaci pokusaj?Postigao je pokusaj? :lol:

• Author
To su mi komšije (mislim na Novljane uopšte). :wink:
Na Uni si ?
To su mi komšije (mislim na Novljane uopšte).
Nisam ti ja komsija! Okupatoru! angry.gif
Na Uni si ?
Haman. :)
  • Author

Evo, dok cekamo Larssona, da postavim pitanje.Navedite pet slucajeva gde su dva brata nastupali na prvoligaskim utakmicama, kao i pet slucajeva gde su i otac i sin nastupali na prvoligaskim utakmicama.