February 14, 200817 yr Hansi Miler, Beograđanin.Pitanje: U razmaku od 2 godine i par dana reprezentacija Jugoslavije je u dve utakmice (jednoj zvaničnoj i jednoj prijateljskoj) dala 19 a nije primila ni jedan gol.Koji igrač je dao najviše golova u tim utakmicama?Koja tri igrača su bili strelci na obe tekme?Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija? Edited February 14, 200817 yr by alberto.ascari
February 14, 200817 yr Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija?Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR.
February 14, 200817 yr Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR.Venezuela 10:0, 1972Zair 9:0, 1974Bajević, 8 golovaBajević, Katalinski, Onaj što je u zatvoru
February 14, 200817 yr Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace).
February 14, 200817 yr Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace).A što si otišao Savezniče?Na Pankr?c ja idem na posao Izgubi mi Slavija kod kuće večeras Prva utakmica samostalne Češke republike je? Edited February 14, 200817 yr by alberto.ascari
February 14, 200817 yr Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more. Edited February 14, 200817 yr by saveznik
February 14, 200817 yr Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more.Srbija, 1:3, Uhersk? Hradiště, mislim 2006 Golove neka neko dopuni i postavi, odlazim, pozzzzzzzzzzz
February 14, 200817 yr Bez Gugla: ?, Trišović (jedini fudbalski potez u celoj karijeri), MiddleClass (posle duplog pasa sa )
February 14, 200817 yr 1. gol na toj utakmici je postigao Danko Lazovic.E da. 1 od omiljenih sportskokomentatorskih izraza :) Isto kao postići koš :)
February 15, 200817 yr Sta bi tek rekao za ragbi, gde se kaze esej (frankofilno) ili "try" na engleskom - sto u oba slucaja znaci pokusaj?Postigao je pokusaj?
February 18, 200817 yr Author Evo, dok cekamo Larssona, da postavim pitanje.Navedite pet slucajeva gde su dva brata nastupali na prvoligaskim utakmicama, kao i pet slucajeva gde su i otac i sin nastupali na prvoligaskim utakmicama.