alberto.ascari Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) Hansi Miler, Beograđanin.Pitanje: U razmaku od 2 godine i par dana reprezentacija Jugoslavije je u dve utakmice (jednoj zvaničnoj i jednoj prijateljskoj) dala 19 a nije primila ni jedan gol.Koji igrač je dao najviše golova u tim utakmicama?Koja tri igrača su bili strelci na obe tekme?Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija? Edited February 14, 2008 by alberto.ascari Link to comment
saveznik Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Dieter, Hansi je mladji, igrao na prelomu 70 i 80tihedit - pitanje, nemam pojma. Koja Jugoslavija?Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR. Link to comment
alberto.ascari Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Jest. Hansi je igrao u onoj jaaakoj Nemačkoj poč. 80-ih.Jugoslavija, ona najbolja, SFR.Venezuela 10:0, 1972Zair 9:0, 1974Bajević, 8 golovaBajević, Katalinski, Onaj što je u zatvoru Link to comment
saveznik Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace). Link to comment
alberto.ascari Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) Hajde sad neko česko pitanje iz najlepšeg grada u Evropi (živeo sam nekad tu, na Pankrace).A što si otišao Savezniče?Na Pankr?c ja idem na posao Izgubi mi Slavija kod kuće večeras Prva utakmica samostalne Češke republike je? Edited February 14, 2008 by alberto.ascari Link to comment
saveznik Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more. Edited February 14, 2008 by saveznik Link to comment
alberto.ascari Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Pobeda nad Turkom u gostima 4:1 pre 14 godina.I da se nadovežemo:Češka je kod kuće izgubila utakmicu od jedne reprezentacije kojoj je to bila prva utakmica od sticanja samostalnosti.Ko je dao golove?edit: aa: ipak je more more.Srbija, 1:3, Uhersk? Hradiště, mislim 2006 Golove neka neko dopuni i postavi, odlazim, pozzzzzzzzzzz Link to comment
henrik larsson Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Bez Gugla: ?, Trišović (jedini fudbalski potez u celoj karijeri), MiddleClass (posle duplog pasa sa ) Link to comment
Psihodelija Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 1. gol na toj utakmici je postigao Danko Lazovic. Link to comment
henrik larsson Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 1. gol na toj utakmici je postigao Danko Lazovic.E da. 1 od omiljenih sportskokomentatorskih izraza :) Isto kao postići koš :) Link to comment
dragance Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Sta bi tek rekao za ragbi, gde se kaze esej (frankofilno) ili "try" na engleskom - sto u oba slucaja znaci pokusaj?Postigao je pokusaj? Link to comment
mrdja Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 To su mi komšije (mislim na Novljane uopšte). Na Uni si ? Link to comment
MiddleClass Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 To su mi komšije (mislim na Novljane uopšte). Nisam ti ja komsija! Okupatoru! Link to comment
ArleKino Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Na Uni si ?Haman. :) Link to comment
mrdja Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 Evo, dok cekamo Larssona, da postavim pitanje.Navedite pet slucajeva gde su dva brata nastupali na prvoligaskim utakmicama, kao i pet slucajeva gde su i otac i sin nastupali na prvoligaskim utakmicama. Link to comment
Recommended Posts