July 23, 2025Jul 23 1 minute ago, Sandradjer said:Meni su mindjuse slaba tacka .Vodicu racuna da se ne navucem. Evo samo ove prethodne iOdlične su. Ja imam jedno 15ak prstenova, sve od njihI kažem dosta je, ali ionako ne kupujem sebi često stvari pa me to teši...imaju sad par novih koji su zanimljivi, možda se častim. Edited July 23, 2025Jul 23 by Rudolf Pingvinoglu
July 23, 2025Jul 23 Ko voli malo šareniji fazon, sa kamenjem raznih vrsta, Turci imaju jedan zanimljiv sajt:Boutique Ottoman Jewelry StoreBOUTIQUE OTTOMAN | Exclusive & Classic Turkish Jewelry StoreBoutique Ottoman is World's Most Famous "Classic Turkish Jewelry Store" with gemstones. Selected Original Aqeeq, Turquoise, Emerald and Ruby Gemstones in hand made luxury silver jewelry. Boutique O...Ogroman je izbor, malo je previše šareno za moj ukus ali ima par prstenova sa Tiger Eye ili crnim kamenjem koji su malo svedeniji, za nekifazon.
July 23, 2025Jul 23 Ne kupujem cesto je i moja recenica .Super je prstenje, ali ako stvarno nosis ok je. Najskuplje je ono sto se odene jednom/dvaput
July 23, 2025Jul 23 2 minutes ago, Sandradjer said:Ne kupujem cesto je i moja recenica .Super je prstenje, ali ako stvarno nosis ok je. Najskuplje je ono sto se odene jednom/dvaputNosim, nego šta. Volim dobro prstenje još od tinejdžerskih dana, a sad kad imam malo više para - buy 3, get 2 free.
July 23, 2025Jul 23 @Rudolf Pingvinoglu hvala mnogo! Ovo je fenomenalno, i jedan i drugi. Pitanjce, poručuješ li u Srbiju? Carina?
July 23, 2025Jul 23 Just now, Boksi said:@Rudolf Pingvinoglu hvala mnogo! Ovo je fenomenalno, i jedan i drugi. Pitanjce, poručuješ li u Srbiju? Carina?Nema na čemu. Poručivao sam 3 puta u Bg, jednom 2, jednom 4, i jednom 6 komada (provali rastući niz ) i nikada nisam platio carinu, mislim da Gthic stavi neku nisku cenu i napiše da je nakit, pa se naša carina i ne trudi - barem je tako bilo u mom slučaju. Sve je stiglo bez ikakvih problema, mada vidim da se neki ljudi iz inostranstva žale da nisu dobili...retko, doduše.Izrada je dobra, ono što vidiš na sajtu, to i dobiješ. Jedino sam očekivao da onaj crni kamen (agate) sa prstena gore bude malo sjajniji i da deluje prirodnije, ali za 30 dolara...odličan je. Sve stigne lepo upakovano u kutijicu, dobiješ i mali merač za obim prsta...ja sam zadovoljan.Sa Turkish sajta nisam ništa naručivao tako da nemam iskustva, još uvek merkam neke stvari na Gthic...više je moj fazon, a i već imam jedan Tiger Eye prsten sa Gthic-a: Edited July 23, 2025Jul 23 by Rudolf Pingvinoglu
July 23, 2025Jul 23 Kapiram da kada ovo staviš,možeš samo da čekaš žemske:Mada...moćan je prsten, nema šta...znaju Turci pos'o. Edited July 23, 2025Jul 23 by Rudolf Pingvinoglu