Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Idi bre Hippi, zagrcnuh se...tek na drugi pogled shvatih da je ogrlica u pitanju.

• 1 month later...
  • Replies 128
  • Views 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Meni su mindjuse slaba tacka . Vodicu racuna da se ne navucem. Evo samo ove prethodne i

• Rudolf Pingvinoglu
    Rudolf Pingvinoglu

Naručivao gomilu prstenja odavde, planiram uskoro još par komada: GTHIC Buy 2 get 1 free Buy 'X' Get 'Y' FreeMalo ekstremniji motivi, dizajn i ostalo, ali ima i klasike.

Posted Images

Ja bih ovo da posedujem:flo%20prsten,4x3.jpgi još ovih par komada

• 2 years later...
blog-wedding-jewelry-03.jpgcentralni dio neutralise kitnjastost cirkona. zelim ih, a nisu moje :(

Ах, как красивые серьги :-) Пожалуйста, где их можно купить? (bas lice na ''ruske'' mindjuse, pa me ponelo ;-)..a vazi ta molba na ruskom - dakle, gde ih ima za pazariti?

naisla sam na njih na pinterestu, a tek naknadno sam vidjela opis i komentar:

Kimberly McDonald 18k white gold and diamond slice earrings.
What is not to like about them. They are 45 thousand dollars. About the average American annual salary!

:-))) u tom slucaju, odustajem od pazara!a vid' i ovo, takodje jako lepo i jako, jako skupo....http://moniquepean.com/shop/new.html

i ja cu malo da sacekam sa kupovinombas je lijep monique pean nakit. ove mindjuse su mi mozda favorit, mada nije lako odluciti:eadsw509w_1_1.jpg

je li djeco, jel da da je ovo 48 dolara plus neka sica ^_^ ajme sto je dobar sajt ne smem da gledam dalje ovo mi prvo izaslo

jos ako nas 3 narucimo zajedno, pa podijelimo putne troskove, ih!

ma daj, evo ja cu putne troskove, a mogu i da odem i licno podignem.vi se pobrinite o ostalom ^_^ps. boli me grlo al to je offtopik, a mozda i nije. ona ogrlica bi garant pomogla -_-

• 3 weeks later...

Pominjanje kempa na Belgrade Pride temi me je podsetio na to da želim one divne, uber cool, velike "zlatne" minđuše, recimo da su one karakteristične za hip-hop subkulturu i da vuku na 1980s. Imala sam jedne takve ranije, ali su se slomile. Jel zna neko gde to ima da se kupi?

• 1 month later...

mala izlozba za dame (prva tri, unisex). recimo da je u modi:2eeg16u.jpg25jdrt1.jpgw14r50.jpg34sqgk2.jpg112btk7.jpg351ihw8.jpg

b6zokn.jpg59wt2c.jpgfjkton.jpg21jygq0.jpgn2of1g.jpg10qjq7n.jpg
314q7o5.jpg34q341s.jpgn3kwud.jpg
  • 1 month later...

to sto od nakita priznajem samo narukvice, bacam macku o rep. sad mi se ovo svidjaprivjesak.jpgjesi cuo deda mraze!!