June 14, 201610 yr Jbga, kad ti neko šalje tako poštom, može da bude ušteda u sastavu, koja baš može da zajebe stvar. Mislim može i ovde na neko sranje da naletiš, ali ipak valjda onda imaš gde da odeš da se žališ... ...shit has hit the fan...
June 14, 201610 yr pa kakav crni sastav ovde se o srebru radi, nisu brilijanti a pandora prodaje samo ime jer je sada in i nabudžili su te cene nebu podoblake, baš zgodno za kupovinu plagijata, ni originali ne izgledaju bobznašta
December 23, 20178 yr http://www.bbc.com/news/uk-42462724 Princeza od Kenta nosila moreta, pa dobila ćušku. Meni se moreto baš sviđa, a i nastao je u vreme kad su Venecijanci bili opsednuti Orijentom.
December 29, 20241 yr Od nakita jedino nosim mindjuse i to na sraf ili na klipsu (ako se tako kaze, kao za nebusene usi). Uglavnom su geometrijskih oblika, manje, nevisece, jednostavne. Par finih, za svaki dan, sam kupila u Knezu gde je onaj handmade festival, valjda se to mesto zove Art Deko. Takvih mindjusa imam nekoliko u bojama koje volim, nikakva gomilanja i kolekcije... Uglavnom, pre dva dana mi puknu jedine koje su malo svecanije, jos je u pitanju poklon . Sad hocu da nadjem slicne, retro fazon, kao neko starinsko srebro. Pa ako neko ima preporuku gde jos gledati. Sto se tice stila, nesto kao na slikama, moze da ima kristale ili sta je ovo vec, a ne mora, da ne bljesti previse ..i da se slaze odlicno uz skroz crni outfit Edited December 29, 20241 yr by Stela
January 7, 20251 yr Otvorile neke ruskinjice nakitarnicu u Svetogorskoj, preko puta Pravne škole, kome je usput a nema predrasuda, neka baci pogled
July 22, 2025Jul 22 Naručivao gomilu prstenja odavde, planiram uskoro još par komada:GTHICBuy 2 get 1 freeBuy 'X' Get 'Y' FreeMalo ekstremniji motivi, dizajn i ostalo, ali ima i klasike. Edited July 22, 2025Jul 22 by Rudolf Pingvinoglu
July 23, 2025Jul 23 Veliki izbor. Ima od jeftinog do skupog nakita. Moze da se probere za svaviji ukus.Ove bih rado nosila samo su 750 dolara
July 23, 2025Jul 23 40 minutes ago, Sandradjer said:Veliki izbor. Ima od jeftinog do skupog nakita. Moze da se probere za svaviji ukus.Ove bih rado nosila samo su 750 dolara Od čega su kad su tako skupe? Proveri da nemaju jeftiniju varijantu, nekada isti prsten prave od srebra, bronze i čelika.
July 23, 2025Jul 23 Evo ih za 36e:GTHICBlue Butterfly Tassel Asymmetrical Drop EarringsPerfect for adding a touch of sophistication to any outfit, these earrings are hypoallergenic and comfortable for all-day wear. Embrace the charm and uniqueness of asymmetry with these captivating...
July 23, 2025Jul 23 3 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Od čega su kad su tako skupe? Proveri da nemaju jeftiniju varijantu, nekada isti prsten prave od srebra, bronze i čelika.Ma ko zna koja mi je valuta bila ukljucena. Izgleda meksikanski pezosi. Na brzinu sam pogledala. Ok je, jesu 36eura Edited July 23, 2025Jul 23 by Sandradjer
July 23, 2025Jul 23 1 minute ago, Sandradjer said:Ma ko zna koja mi je valuta bila ukljucena. Izgleda meksikanski pezosi. Na brzinu sam pogledala. Ok je, jesu 36euraVećina stvari od čelika im je između 20 i 40 dolara, ima i onih ludila od srebra i zlata od po par hiljada, ručni rad. Meni su uradili jednu lobanju od bronze za 80ak, čini mi se:A ovog Spartanca imam od čelika, voleo bih da mi urade od srebra ali je 120 dolara:Velika je navlaka, počneš sa jednim prstenom a onda dođeš do 6 jer dva dobiješ džabe... Edited July 23, 2025Jul 23 by Rudolf Pingvinoglu
July 23, 2025Jul 23 Meni su mindjuse slaba tacka .Vodicu racuna da se ne navucem. Evo samo ove prethodne i