February 7, 200817 yr Zenica blues - ortak pita: - šta im je to Zen'ca?- Pa Zenica....- A zašto se "i" piše a ne čita u Bosni?Stao mi mozak, a ima ih još gomila za Pušenje.
February 7, 200817 yr Author Sutaj Stevo, sut daj gol by the Clash je antologijska..i nešto manje popularna - šta priroda dajeee - Rotkva! Breskva! Rotvkva! Breskva!
February 7, 200817 yr Kad sam bio klinac, u onoj pesmi sto je bila na evroviziji i sto su je najuzasnije forsirali ima deo: Lepse je pevala od cigana... Ja sam razumeo: Lepse je pevala od cigara... I jos sam se cudio, koja li je budala pisala tekst
February 7, 200817 yr i nešto manje popularna - šta priroda dajeee - Rotkva! Breskva! Rotvkva! Breskva!Koja je to pesma?
February 7, 200817 yr queenanother one bust the dustradovan baca daskedefinitivnotzar i sad živi u zabludi.
February 7, 200817 yr Author Koja je to pesma? shareef don't like it - rock the casbah, rock the casbah...
February 7, 200817 yr Sutaj Stevo, sut daj gol by the Clash je antologijska..Valjda "Sutaj stevo, sutaj govna!"A Lambada sa svojim mnogim prepevima koji svi pocinju sa "Shoram ulicom..."?
February 7, 200817 yr A Lambada sa svojim mnogim prepevima koji svi pocinju sa "Shoram ulicom..."?Zar nije: " Shoram u wc, pustam vodu, voda ne ide"
February 7, 200817 yr Zar nije: " Shoram u wc, pustam vodu, voda ne ide" Da. Zapravo samo sa "Shoram"..."Shoram ulicom, vidim babu s golom guzicoooom..."U obradi J, Richmana od Pistolsa "Roadrunner" jasno se cuje da neko kaze "Utisaj to!"...
February 11, 200817 yr U obradi J, Richmana od Pistolsa "Roadrunner" jasno se cuje da neko kaze "Utisaj to!"... a kod beatlesa se u yellow submarine na kraju cuje - zatvaraj jebem ti mater
March 15, 200817 yr nije prevodjenje, ali je jezicki biser[ youtube ]_RgL2MKfWTo[ /youtube ]А кружиле су и легендарне пушкице наших славних рокера. "ши зоунли а броу кендаун ејнџееел..."
March 15, 200817 yr А кружиле су и легендарне пушкице наших славних рокера. "ши зоунли а броу кендаун ејнџееел..."Ђе ме нађе!„Месечина бато”„Радован баца даске”„А он набио лавор”Сетићу се још, било је свега и свачега...
March 15, 200817 yr Ђе ме нађе!?Месечина бато??Радован баца даске??А он набио лавор?Сетићу се још, било је свега и свачега...Za to je još ranije otvoren poseban topic, ali nije samo za prevode već i za tekstove na maternjem jeziku koji su pogrešno shvaćeni: klik-klik
March 15, 200817 yr Ја залутао на језик, па ме Yossarian послао овамо. Хвала!За месечину и Радована нисам ни сумњао да ће да буду.За конобара знам:„Ко је конобар/Ми-лиинко/Све до фајронта/По мра-аку” (а неки у четвртом стиху помињу и једну животну намирницу, само ми није јасно у ком контексту).Од Сантане (Cuba) има и: „Глува/Је моја баба Спаса”.