Jump to content
IGNORED

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

slepa živana

Recommended Posts

Posted
Dado Topić u "Ti si princeza"- "Galebova stope briše val":"Galebova sto pedeset dvaaaa"
galebova 105 brise val
Posted
tudji biseri, svoje ne zelim da podelim sa vama
matilda NEBUDI peder!cornershop - overgrowing supershit... - jogurt volim suvišeeea...
Posted (edited)

Eros Ramazotti:se bastasse una bella canzone(E, bas sa'ce da iscepa kartoneeee)...pa onda refren: ...dedicato a tutti quelli che(Nek ti tata kupi perikeee)

Edited by Mp40
Posted

Na nekoj svadbi lik narucuje pesmu pevaljki Znas onu, ne znam kako se zove, a ne mogu da se setim kako ide

Posted (edited)

U skoli jedan lik umesto Sex bomb pevao:Dzejms Bond, Dzejms Bond,ju ar Dzejms Bond...Sta da kazem, pesma je bila hit u to vreme... :lol:

Edited by mr@ki
Posted
"lazni dimitrije" rulez...
Hvala.
Posted
galebova 105 brise val
E, i ja sam dugo živeo u ubeđenju da je ovo jedna galebo-genocidna pesma.Galebova 100 prebriše val
Posted

Vec pisao na ovom forumu, pa da ponovim, jedno vreme pevao:Kupio sam prstenkupio sam puskunjena oka dva bacicu u reku:ph34r:

Posted
Vec pisao na ovom forumu, pa da ponovim, jedno vreme pevao:Kupio sam prstenkupio sam puskunjena oka dva bacicu u reku:ph34r:
:rolf: uopšte me ne čudi, pesma je i inače prilično sajko...
Posted

uvenuceee narcis belisto sam tebi pterodaktil

• Haha 1
Posted

pustite mi cecinu pesmu - čaki.ja tevolim Čaki, kad si u Parizu.

Posted (edited)

el.org.- ja sam tezak kao konj u izvedbi skolskog druga:ja sam zdrav kao lenjin(ja sam prav kao lenjir)

Edited by Billy Parsons
Posted

Kom si se to obecala, od mene krala je budala (njemu dala)Cele noci ti si forsirala konja...Bila je pesma pucina na koju se moja drugarica sablaznjavala jer je mislila da ta rec pocinje sa kur.

Posted

Do nedavno sam mislio da HGHalid peva Ne pitaj me zašto živim u kafani ja.