Tsai Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 wake up fdsfjsifjsidfjsidjfidsj makeup fhefhuhfuerhfuwe shakeup 1 1
čekmeže Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Tito Partija Rege https://www.youtube.com/watch?v=F6fQnTyEniM
Ravanelli Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 juče u teretani saslušao pažljivo dobre jarane kako treba: pitaćeš se zašto figure šahovske sa one druge strane niko ne miče ja: pitaćeš se zašto ti gure šahovske sa one druge strane niko ne miče
Muwan Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Kao vuka samotnjaka u šumama svemira... Edited November 5, 2014 by beowl 1
AcaRadio Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Jakarta - "Povedi me"...original: "Sad jasno vidim promene i zastajkujem i kolebam se". Verzija mlađahnog mene: "Sad jasno vidim promene, izraz ajkule, i k'o ne dam se". I onaj deo "Da rasteram zle duhove" sam prekrstio u "Da rasteram sve duhove". Tako pevao i u društvu uz gitaru, niko nije provalio, možda su i oni mislili da je tako ili uopšte nisu znali tekst osim refrena. Bijelo Dugme - "Lipe cvatu, sve je isto k'o i lani, hej" = "Lipe cvatu, sve je isto k'o i ranijeee" Naravno, Azrina djevojka na konju i bacanje očiju (u kontekstu iskopati sebi oči i baciti ih zbog te devojke koja je odjahala u nepoznatom pravcu) je i u mom slučaju bilo jedino logično, dok ortak nije umro od smeha kada sam tako otpevao. Jedan misanderstending iz engleskog kad sam u osnovnoj počeo da slušam Beatlese...stih iz From Me To You: "I got arms that long to hold you" sam shvatao kao: "Imam ruke tako dugačke da bih te zagrlio"...jedino mi nije bilo jasno zbog čega su mu i usne isto tako dugačke u: "I got lips that long to kiss you" Moraću da se setim još tih mojih bisera, bilo je ih neverovatno mnogo. 3
peralozac Posted January 11 Posted January 11 Nek se žudna vodljika probudi. U mojoj mladalačkoj interpretaciji, ta vodljika je kao neki deo tela zadužen za žudnju. I još sam bio ponosan što sam dovoljno obrazovan da znam da vodljika ne postoji stvaaarno već je u pitanju pesnička sloboda. Istina me nije pomela, i dalje tako pevam 2
ZeeGerman Posted January 11 Posted January 11 Stih : “Dedicato a tutti quelli che…” se peva kao: “Nek ti tata kupi patike…” Iz pesme: Se Bastasse una Canzone - Eros Ramazzotti (“Seros Razmazoti”)
Svemir Zeka Posted January 11 Posted January 11 5 hours ago, peralozac said: Nek se žudna vodljika probudi. U mojoj mladalačkoj interpretaciji, ta vodljika je kao neki deo tela zadužen za žudnju. I još sam bio ponosan što sam dovoljno obrazovan da znam da vodljika ne postoji stvaaarno već je u pitanju pesnička sloboda. Istina me nije pomela, i dalje tako pevam Moja sestra je pevala: Koji mrzi osećajne blitve 3
Filozof manijak Posted January 11 Posted January 11 A jel znate onu čuvenu od Indeksa: Bacila je svemir zeku! 2
Recommended Posts