Caligula Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) ... mozda je offtopic, ali ja se rasplakao od smeha na ovu glupost:http://www.youtube.com/watch?v=WUJhcJ1L5Tk... ne znam zasto, setih se Kundere i "Knjige Smeha i Zaborava" Edited March 16, 2012 by CowBoy
*edited by mod Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 :lol:Meni je presmesan snimak i bez titla a kamoli sa njim :D
Tresko Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Oprosti mi pape = Oprosti mi fraterLipe cvatu = Libertatum
Marathonman Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Lični blam - kao klinac predškolskog uzrasta rado sam pevušio tadašnji šlager: "Dok padne miš u granje" (Dok palme njišu grane)Romovski orkestar u jednoj šabačkoj kafani: "Škripi đeram, ko je nabo Maru?""Kad sam bio Mladenovac jaaaaaa..." Vozač "pauka" jesenas: "Majka htede nešto reći, ali ne zna turski..."
halloween Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Moj dilbere:Uzmi za me oku zlata, okuj njome doru* vrata.Doru- konju doratu tj. vrata od štale.Eto toliko ga voli.
hollow Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Omiljeni "excuse me while I piss the sky" a vidim da su neki moji vec spomenuti ranije corba, stulic.
kiwi Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) "Zaustavite Zemlju, silosi..." od Kazališta :D Edited June 22, 2012 by kiwi
Dagmar Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Sestra svojevremneo slyusala Miroslava ilica po ceo dan a mene nerviralo. Jednom ja sva nadrndana - A i sta ga slusas kad su mu glupi tekstovi? Sto glupi, uopste nisu glupi? Ja poucno - Pa eto ta sto sad slusas - Besnom vrapcu mokra krila dok luduje ispod sljiva- mislim kako vrabac da luduje sa mokrim krilima kad svi znaju da prtice ne mogu da lete kad su im krila mokra, a uostalom i kakav je to vrabac koji luduje. Sestra pada na pod od smeha.
Recommended Posts