Jump to content
IGNORED

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

slepa živana

Recommended Posts

Posted

INXS Every single woman is the devil inside orginal je Every single one of us the devil inside :lol:

Posted
Partibrejkers - Rodjen losMogo sam da budem dobar sin Ali ne znam sad sta bi sa tim A ovako rodjen sam los Da bi reko baby daj mi jos Rodjen los, rodjen los Rodjen los, rodjen los
Reakcija: "Ko je taj Roger Walsh?"
Posted (edited)
Od 1:53 pa do kraja - SRBIJA!
To me podsetilo na dobre stare osamdesete, i na subverzivni tekst numere "Beskonačan bol" nemačkog thrash-metal sastava Tvorac, kojim je Mile Petrozza podrivao 1 naše bratstvo-jedinstvo.http://www.youtube.com/watch?v=AzFQDn9y2Mo0:26 - "Yugoslavs in hell" angry.gif Edited by Willow
Posted

Slušajući pesmu grupe Chumbawamba upitao sam se šta im do đavola znači "Do you suffer from London never relost", kad ono... ... Do you suffer from long-term memory loss? :blush:

Posted
e da, ima i šutaj stevo, šut daj go
Sutaj Stevo, sutaj govna!!
Posted

ne pitajte šta je to sinestezija, ali imaju pesmu koju sam ja čula vakoti si se baš iskrivila la la lakao mala šljiva na ulici beograda :unsure:

• 5 weeks later...
Posted

nek vam ručak bude lešnek se sam pere veš

Posted

evo kako je večeras glasalo društvo iz ćoška:zabranjeno pušenje - ti ćeš, sine, da ideš na jahorinu...bajaga i instruktori - ja nisam misionar berlin, ja sam misionar berlin...milan babić - plaši se deda dušu da smiri...lepa lukić - umesto pesme začućeš jabuke...ace of bace - all that she wants is another baby, she's gone to maribor...zorica marković - mirno spavaj nano sve je zaključano, moje srce nije, džabat* i kapije (*turcizam)tomislav čolović - mali mrav, mali mrav u njeg ima meso...rade jorović - ja vragolan i moj deda, kad krenemo svet nas gleda, panda muda midijana, on nekada a ja sada...rade jorović - idm puta od kapistra*, važniji sam od ministra (*vojni objekat)

• 3 weeks later...
Posted
tomislav čolović - mali mrav, mali mrav u njeg ima meso...
:0.6:
Posted
evo kako je večeras glasalo društvo iz ćoška:zabranjeno pušenje - ti ćeš, sine, da ideš na jahorinu...bajaga i instruktori - ja nisam misionar berlin, ja sam misionar berlin...milan babić - plaši se deda dušu da smiri...lepa lukić - umesto pesme začućeš jabuke...ace of bace - all that she wants is another baby, she's gone to maribor...zorica marković - mirno spavaj nano sve je zaključano, moje srce nije, džabat* i kapije (*turcizam)tomislav čolović - mali mrav, mali mrav u njeg ima meso...rade jorović - ja vragolan i moj deda, kad krenemo svet nas gleda, panda muda midijana, on nekada a ja sada...rade jorović - idm puta od kapistra*, važniji sam od ministra (*vojni objekat)
epic win
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

sretne moja majka olivera mandića na kališu kako skuplja šišarke:- dobro jutro komšija, što skupljate šišarke?- znaš ono, grinje i prašina...- grinje i prašina... bajaga!?- ma kakav bajaga jebo mu pas mater debelu... pizda mu materina...i tako... mandić misli da šišarke skupljaju grinje i prašinu po kući, a moja majka misli da su u bajaginom srcu samo jad samo stud, grinje i prašina.

• 5 months later...
Posted

Severina "Ajde ajde zlato moje" u refrenu muski glas na spanskom; uaaaaaaaaaaa al sam je sjebooo... (O hasta el cielo)Riblja Corba "Pogledaj dom svoj ndjele" ...videces zene, smrt i jad.. (videces cemer, smrt i jad)

• 2 months later...
Posted (edited)

"A šta da radim,kad odu prijatelji moji,kad ode djevojka na konju.Baca moći!"

Edited by Marko M. Dabovic