slepa živana Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 (edited) dobrodošli po antidepresiv :) Inace, sad sam video BGhostov novi potpis i setio se mog drugara koji je pevao"zalud preeeti ponos pakla,zalud dva tragroma"A onda je pitao okolo sta su to Tragromi! Ortak umesto montenigerskih so i tekila pevao "zovite bila", a neprevaziđen mi je lik koji je, pošto je na spontanom okupljanju u centru grada posle pobede nad Litvanijom u polufinalu olimpijade novonastalu pesmu "možeš da nam ližeš klitoris, Sabonis..." pevao "možeš da nam ližeš klitoris, samo liiiiiiizzz" Edited February 3, 2008 by slepa živana
Mp40 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Balasevic:I kasmirsku maramuuuuu... cudesnih bojaMoja sestra me je pitala "sta je skumaramur, jel to neka vrsta kasmira?"
yolo Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanoni
baklavica Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanonijel hemicar, mukica?"lazni dimitrije" rulez...
kobac Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 azra: balkane, balkane, balkane moj...drugarica: bal karneval, karneval....mi: patos 1
MrX Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Vitamina, mia bela sinjorina...Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...I dva evergrina:Sting - mesecina bato Ko je konobar, mi nismo. 1
slepa živana Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc... molim vas da mi pustite pesmu Nina od Džeja, ide ovako - Nina istok, Nina zapad... 1
Al-Khwarizmi Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ko je konobar, mi nismo.Meni su ovaj Santanin evergrin pevali:Ko je konobar? Milinko!Moja sestra u osnovnoj školi provaljivala reči Balaševićevog Loosera, pa stih U šupak kosmosa smo upali zapisala u sledećem prepevu:U šupak ka' smo? - sa' smo! upali
Mp40 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Sting - mesecina batoSe'am dinara s-o-s...Ko je konobar, mi nismo.Ko je konobar, mi nismosve j' to samo san...Do jaja!
Matilda Ivancic Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 tudji biseri, svoje ne zelim da podelim sa vamadajte vina ocu lom-dajte vina ocu momrade crvi u krvi i ritam me mrvi-ja sam srbin u krvi i ritam me mrviko prezivi 12 godina u ka-pe domu zenica-ko prezivi 12 godina u kaffe domu zenica
slepa živana Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 ... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu... 1
Al-Khwarizmi Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...To je bilo samo Lepino prezime.
kobac Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 To je bilo samo Lepino prezime.pre nego sto se udala i postala Lepa Al-Sirohta Al-Khwarizmi -_-
Tihajeza Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dado Topić u "Ti si princeza"- "Galebova stope briše val":"Galebova sto pedeset dvaaaa"
The Ghost Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jos osamdesetih jedan moj progresivni prijatelj je pevao:Godine su prošle s'puno muka, ginuli su za slobodu Nemci...Another One Bites The Dust - Radovan baca daskeSta je dobro, sta nam treba - picke, picke disciplina...
Recommended Posts