Jump to content
IGNORED

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

slepa živana

Recommended Posts

Posted (edited)

dobrodošli po antidepresiv :)

Inace, sad sam video BGhostov novi potpis i setio se mog drugara koji je pevao"zalud preeeti ponos pakla,zalud dva tragroma"A onda je pitao okolo sta su to Tragromi!
Ortak umesto montenigerskih so i tekila pevao "zovite bila", a neprevaziđen mi je lik koji je, pošto je na spontanom okupljanju u centru grada posle pobede nad Litvanijom u polufinalu olimpijade novonastalu pesmu "možeš da nam ližeš klitoris, Sabonis..." pevao "možeš da nam ližeš klitoris, samo liiiiiiizzz"
Edited by slepa živana
Posted

Balasevic:I kasmirsku maramuuuuu... cudesnih bojaMoja sestra me je pitala "sta je skumaramur, jel to neka vrsta kasmira?"

Posted

kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanoni

Posted
kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanoni
jel hemicar, mukica?"lazni dimitrije" rulez...
Posted

azra: balkane, balkane, balkane moj...drugarica: bal karneval, karneval....mi: patos

• Haha 1
Posted

Vitamina, mia bela sinjorina...Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...I dva evergrina:Sting - mesecina bato Ko je konobar, mi nismo.

• Haha 1
Posted
Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...
:lol: molim vas da mi pustite pesmu Nina od Džeja, ide ovako - Nina istok, Nina zapad...
  • Haha 1
Posted
Ko je konobar, mi nismo.
Meni su ovaj Santanin evergrin pevali:Ko je konobar? Milinko!Moja sestra u osnovnoj školi provaljivala reči Balaševićevog Loosera, pa stih U šupak kosmosa smo upali zapisala u sledećem prepevu:U šupak ka' smo? - sa' smo! upali
Posted
Sting - mesecina bato
Se'am dinara s-o-s...
Ko je konobar, mi nismo.
Ko je konobar, mi nismosve j' to samo san...Do jaja!
Posted

tudji biseri, svoje ne zelim da podelim sa vamadajte vina ocu lom-dajte vina ocu momrade crvi u krvi i ritam me mrvi-ja sam srbin u krvi i ritam me mrviko prezivi 12 godina u ka-pe domu zenica-ko prezivi 12 godina u kaffe domu zenica

Posted

... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...

• Haha 1
Posted
... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...
To je bilo samo Lepino prezime.
Posted
To je bilo samo Lepino prezime.
pre nego sto se udala i postala Lepa Al-Sirohta Al-Khwarizmi -_-
Posted

Dado Topić u "Ti si princeza"- "Galebova stope briše val":"Galebova sto pedeset dvaaaa"

Posted

Jos osamdesetih jedan moj progresivni prijatelj je pevao:Godine su prošle s'puno muka, ginuli su za slobodu Nemci...Another One Bites The Dust - Radovan baca daskeSta je dobro, sta nam treba - picke, picke disciplina...