Posted February 3, 200817 yr dobrodošli po antidepresiv :) Inace, sad sam video BGhostov novi potpis i setio se mog drugara koji je pevao"zalud preeeti ponos pakla,zalud dva tragroma"A onda je pitao okolo sta su to Tragromi! Ortak umesto montenigerskih so i tekila pevao "zovite bila", a neprevaziđen mi je lik koji je, pošto je na spontanom okupljanju u centru grada posle pobede nad Litvanijom u polufinalu olimpijade novonastalu pesmu "možeš da nam ližeš klitoris, Sabonis..." pevao "možeš da nam ližeš klitoris, samo liiiiiiizzz" Edited February 3, 200817 yr by slepa živana
February 3, 200817 yr Balasevic:I kasmirsku maramuuuuu... cudesnih bojaMoja sestra me je pitala "sta je skumaramur, jel to neka vrsta kasmira?"
February 3, 200817 yr kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanonijel hemicar, mukica?"lazni dimitrije" rulez...
February 3, 200817 yr azra: balkane, balkane, balkane moj...drugarica: bal karneval, karneval....mi: patos
February 3, 200817 yr Vitamina, mia bela sinjorina...Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...I dva evergrina:Sting - mesecina bato Ko je konobar, mi nismo.
February 3, 200817 yr Author Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc... molim vas da mi pustite pesmu Nina od Džeja, ide ovako - Nina istok, Nina zapad...
February 3, 200817 yr Ko je konobar, mi nismo.Meni su ovaj Santanin evergrin pevali:Ko je konobar? Milinko!Moja sestra u osnovnoj školi provaljivala reči Balaševićevog Loosera, pa stih U šupak kosmosa smo upali zapisala u sledećem prepevu:U šupak ka' smo? - sa' smo! upali
February 3, 200817 yr Sting - mesecina batoSe'am dinara s-o-s...Ko je konobar, mi nismo.Ko je konobar, mi nismosve j' to samo san...Do jaja!
February 3, 200817 yr tudji biseri, svoje ne zelim da podelim sa vamadajte vina ocu lom-dajte vina ocu momrade crvi u krvi i ritam me mrvi-ja sam srbin u krvi i ritam me mrviko prezivi 12 godina u ka-pe domu zenica-ko prezivi 12 godina u kaffe domu zenica
February 3, 200817 yr Author ... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...
February 3, 200817 yr ... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...To je bilo samo Lepino prezime.
February 3, 200817 yr To je bilo samo Lepino prezime.pre nego sto se udala i postala Lepa Al-Sirohta Al-Khwarizmi -_-
February 3, 200817 yr Dado Topić u "Ti si princeza"- "Galebova stope briše val":"Galebova sto pedeset dvaaaa"
February 3, 200817 yr Jos osamdesetih jedan moj progresivni prijatelj je pevao:Godine su prošle s'puno muka, ginuli su za slobodu Nemci...Another One Bites The Dust - Radovan baca daskeSta je dobro, sta nam treba - picke, picke disciplina...