Weenie Pooh Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Očekivano njanjava odjava Trinaestice. Ona je bila kul lik u početku upravo zbog te svoje hermetičnosti, House se mučio onoliko vremena, svaku sitnicu je morao kleštima da joj izvlači... A sad? Šesnaest scena ekspozicije - te zaljubljena sam i idem u Grčku, te ne mogu jer me izjeda krivica što ne lečim ljude, te potpuno si u pravu sasvim si me provalio, te suzni oproštaji...A Huntington's? A najavljena eutanazija? Ma koga to još zanima... bitno da se privatava sa tamo nekom, to bi javnost da vidi...Meh <_< Primetan je neki fin-de-siecle ton u sezoni do sada, kao da je svima samo bitno da odtamburaju do kraja pa fajront. Očekujem suzna opraštanja sa Chaseom, Cameron, Taubom, Detektivom Triterom, ili koga već uzmognu da uglave za po epizodu. Onda oženi Wilsona i odjaše ka zalasku sunca. Link to comment
Skyhighatrist Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Onda oženi Wilsona i odjaše ka zalasku sunca. Link to comment
bigvlada Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Bilo većOženi Formana, razvede se i traži alimentaciju. U narednih par epizoda. btw. cijenim da će na kraju biti direktor bolnice. Link to comment
freakns Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Očekivano njanjava odjava Trinaestice. Ona je bila kul lik u početku upravo zbog te svoje hermetičnosti, House se mučio onoliko vremena, svaku sitnicu je morao kleštima da joj izvlači... A sad? Šesnaest scena ekspozicije - te zaljubljena sam i idem u Grčku, te ne mogu jer me izjeda krivica što ne lečim ljude, te potpuno si u pravu sasvim si me provalio, te suzni oproštaji...A Huntington's? A najavljena eutanazija? Ma koga to još zanima... bitno da se privatava sa tamo nekom, to bi javnost da vidi...Meh <_< Primetan je neki fin-de-siecle ton u sezoni do sada, kao da je svima samo bitno da odtamburaju do kraja pa fajront. Očekujem suzna opraštanja sa Chaseom, Cameron, Taubom, Detektivom Triterom, ili koga već uzmognu da uglave za po epizodu. Onda oženi Wilsona i odjaše ka zalasku sunca.kad se vec zaljubila, mogli su malo i da nam pokazu kako one to konzumiraju ljubav! Bilo većbogovi Link to comment
freakns Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 najjaca scena sa 13http://www.youtube.com/watch?v=mWzZcqXJmPc Link to comment
Milosh76 Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Vratice trinesticu pred kraj sezone da Haus izvrsi obecanje i to ce biti, verovatno, uvod u kraj serije. Link to comment
Arkadija Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Nisam odgledala ovu poslednju, ali zar je njena boljka toliko uznapredovala da slutiš , da joj se bliži kraj? Link to comment
Milosh76 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Nije jos uvek, ali ta recenic "ja cu ti pomoci kad bude trebalo" je vise puta izgovorena, a to je dobar nacin da se oprosti od glumice, a i dobar nacin da Haus opet preokrene nesto u svom zivotu.On je lekar bez moralnih i etickih nacela, navodno, a opet obecao je eutanaziju. Link to comment
steins Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 4.ta epizoda je odlična....em se pojavio Michael Nouri koga sam davno ožalio, em je haus imao par sjajnih crtica o patriotizmu.... Link to comment
bigvlada Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Kralj. Ukrade opremu za 200.000 dolara, stavi je kao collateral, zaradi više novca na berzi inside tradingom nego što mu treba za pokretanje odeljenja i da Džesiki bejzbolku da razbije celu ordinaciju ortopedije. :D Meni je završna scena razbijanja highlight epizode. :D Link to comment
Frank Pembleton Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 4.ta epizoda je odlična....em se pojavio Michael Nouri koga sam davno ožalio, em je haus imao par sjajnih crtica o patriotizmu.... Moja zena kad ga je videla u Damages dreknula:Flešdens!!!! Link to comment
dig_chohano Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ovu sezonu definitivno vadi ona: Link to comment
Frank Pembleton Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ovu sezonu definitivno vadi ona:Onako konstantno ravan glac one corave zasluzuje jedan .I scena kad se klade ona i House Link to comment
freakns Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 kakav sjajan kraj epizode Link to comment
bigvlada Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Unajmi radnike da od zida između njegove i Vilsonove ordinacije naprave garažna vrata sa daljinskim upravljačem. :D Plakao sam. Link to comment
Recommended Posts