Jump to content

House MD

Featured Replies

Slusaj, ovo mi svakako nije medju najdrazim epizodama, niti mislim da je medju najboljim, ali nemam nameru da tako lako odustajem od ove sezone i u opste od ove serije. Zato i kazem, polako.

udahni malo, necemo ti oduzeti housea :) niko nije rekao da se odustaje od sezone nego od ove epizode.

Evo udahnuo. :)

Jeste malo pateticno, jeste da su mogli da izbace onih pola minuta na 1:26:00, ali ipak moze se naslutiti u kom ce pravcu ici serija dalje. Sledeca epizoda je za 6 dana, kad ce, verovatno, cela ekipa biti na okupu opet, pa cemo videti da li je ovo bio Let iznad kukavicijeg gnezda ili je Haus izlecen :)

• Author
  Milosh76 said:
ili je Haus izlecen :)
Ja sam se nadao u poslednjoj sceni, kad ide zoom out, da pored njega sedi Amber :lolol:
  jms_uk said:
Ja sam se nadao u poslednjoj sceni, kad ide zoom out, da pored njega sedi Amber :lolol:
Hehe, kad si vec pomenuo taj poslednji kadar, po netu su vec krenule teorije
Reveal hidden contents

Edited by Sludge Factory

Nije lose ali moglo je bolje :(Mnogo romantike, i po prici ja ovo ne bi ni stavio u seriju, vec kao neki (neuspeli) pokusaj filma.I upravu je paculla, ono nije ONAJ Pembelton :unsure: PS da li sam ja jedini imao utisak da ce ceo VI serijal da se odvija u "ustanovi"?

ljiga. nadam se da nece nastaviti u ovom stilu, inace ce biti josh gore od prethodne sezone.

jms_uk said:
skroz! :lol: btw, scena na kosarkaskom igralistu je :Hail: kao i razgovor telefonom sa Wilsonom :Dsve ostalo je :puke: ne mogu da verujem sta su oni krenuli da prave...

meni lepo sto su otvorili sezonu sa radiohead.

mokuci said:
meni lepo sto su otvorili sezonu sa radiohead.
Uh, kako su krenuli prvi taktovi razvukao sam osmeh od jednog do drugog zida sobe. :)
  freakns said:
sve ostalo je :puke: ne mogu da verujem sta su oni krenuli da prave...
krenuli su da prave jebenog patch adamsa :mad:
  gervasius twinkleminkleson said:
krenuli su da prave jebenog patch adamsa :mad:
Pa, jebiga::D

Nego, ovaj... serija izgleda pocinje lagano da se raspada:

House - Jennifer Morrison is Leaving! Posted by DarkUFO at Thursday, September 24, 2009Princeton-Plainsboro is undergoing another major shake-up: Sources confirm to me exclusively that Jennifer Morrison is leaving House.Neither Fox nor Morrison’s reps would comment, but I’m told the actress did not quit; her exit was a creative decision on the part of producers. Morrison — the first of the show’s original cast member’s to depart — shot her last scene earlier this week and her final episode will air in November.
Reveal hidden contents

• Author
  Sludge Factory said:
Nego, ovaj... serija izgleda pocinje lagano da se raspada:
shame :|