freakns Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 konacno malo vatre! "if i get drunk enough theres a chance i might make out with one of the strippers... or become one"i kojeg muskarca ovo nije makar zagolicalo?! pa nema sanse...zasto 13 nema vise ovakvih recenica?!?!?!? Link to comment
Sludge Factory Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 (edited) http://i27.photobucket.com/albums/c171/zygote7/house2.gif Edited May 4, 2009 by Sludge Factory Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Uh, huh, huh...bice svasta...mada ipak mislim da su mozda previse izmel(anh)odramatisali...Btw, konacno se i TO desilo... Link to comment
jms_uk Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 (edited) Uh, huh, huh...bice svasta...mada ipak mislim da su mozda previse izmel(anh)odramatisali...Btw, konacno se i TO desilo... We've been alone all night....+She wants prenuptial....in liquid? Edited May 5, 2009 by jms_uk Link to comment
Sludge Factory Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 :o On se potpuno raspada! Kako glumi genije! Link to comment
MaryPoppins Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 sladžo, sine, kolko je baba opet propustila? ne pamtim kad sam gledala hausa. nedostaje mi Link to comment
Sludge Factory Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Koja je poslednja koju si gledala?Inace, ostala je jos samo 1 epizoda do kraja sezone. Link to comment
MaryPoppins Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Koja je poslednja koju si gledala?Inace, ostala je jos samo 1 epizoda do kraja sezone.The Social Contract onda ću da sačekam i tu još 1, pa ću sve da ih sobalim u jednom dahu. za sad gledam reprizu prve sezone na foksu. Link to comment
Sludge Factory Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 To je 17. epizoda. Znaci ostalo ti je jos 7 (sa sve poslednjom, koja ide u ponedeljak). Eto, imaces dosta da sobaljujes u jednom dahu. :) Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 meh! <_< zesce su smorili sa chase+cameron prichom. jedna od loshijih epizoda. mada, momenti sa cutthroat bitch su uglavnom cool Link to comment
Milosh76 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Nemoj tako, pojavljuju se vrlo retko zajedno, a i prilicno je realna situacija u kojoj se nalaze i on i ona. Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 (edited) Wow!Wow!Naredna 4 meseca će biti vrrrrlo duga...(...as tears go by...) Edited May 12, 2009 by notenoughreasonsforclaire Link to comment
Sludge Factory Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Ajoj joj joj joj! :o Ovo je nesto sto se retko srece, stvarno. Da glavni lik u nekoj seriji i to ovakav glavni lik (na kojem se cela serija bazira i bez kog serije i nema), bude doveden u ovakvo stanje i to na ovakav nacin (pa prakticno cela peta sezona i dobar deo cetvrte, a mozda i cela cetvrta. tj. od kraja trece, vodili su do ovoga). Lagano, postepeno izgradjen 1 nervni slom! Naravno da ce se on vratiti i naravno da ce "ozdraviti" (i sami autori su rekli da ce nekoliko epizoda na pocetku seste sezone biti netipicne epizode, ali da ce se kasnije serija vratiti u normalu), ali ipak je ovo 1 zaista genijalan trenutak u razvoju ovog lika (i cele ove price), sjajno odradjen. Kapa dole i za 1 muda i za nacin na koji je sve ovo izvedeno. Epizoda odlicna, iako je sve moglo manje vise da se ocekuje i predvidi. Ali bez obzira na to, ja sam non-stop bio na ivici sedista, a na kraju sam se sav sledio i preznoio. Cuddy za onaj napada besa i izderavanje na House! A Hugh Laurie... jesam li ja vec pomenuo negde da je covek genije i da razbija kako glumi? Jesam? Pa dobro, nije zgoreg reci jos jedared: Hugh Laurie je 1 genije! Kakva je to glumcina Ko ce bre da izdrzi do septembra/oktobra! :(Jos jednom House, drz' se! Link to comment
Milosh76 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 JBT od ovoga moze da se rikne. Fenomenalno, odlicna epizoda, dokaz da serija i posle 4 sezone moze da bude fenomenalna. Sta nas tek ceka u VI, to ce biti cudo. :) Link to comment
Recommended Posts