Jump to content
IGNORED

House MD

jms_uk

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

251

• Milosh76

172

• freakns

76

• gervasius twinkleminkleson

57

100ta epizoda! :)Bas mi je drago sto od nje nisu napravili neku veliku festu tim povodom. Normalna epizoda, kao i svaka druga.

House, u zadnjih nekoliko epizoda, ide okolo i svima redom prica o ljubavi i bavi se tudjim "ljubavnim jadima", verovatno vise nego ikada, do sad, u svom zivotu i to kad se sve sabere zajedno. Zasto? Mislim da je jasno. :) Wilsonova prica u ovoj epizodi je bila super. Taub takodje dobar, sem malo one pateticne ljigavstinice na kraju.

Sinocna epizoda (Unfaithful) je, zbog Obamine konferencije za novinare, odlozena za naredni ponedeljak!

Just to let you all know that Monday's episode has been postponed due to the President's addressEpisode 5.15 - Unfaithful will be aired on the 16th February 16th
:(

Jos 1 briljantnost! :Hail:

Kako svira :kralj: na kraju! ^_^ :Hail:

EDIT:

Pesma na kraju: "Cuddy's Serenade" written by Hugh Laurie. Genije!

Edited by Sludge Factory

Bogami, decica izvozase Gazdu i to u njegovom stilu (njegovim oruzijem). Sem, naravno, ako on to sve nije provalio na vreme i pustio ih da se igraju, ili, sto je meni verovatnije, sve ovo i pokrenuo da bi ih naterao da misle malo svojim glavama, da budu "kreativniji". To i jeste jedna od glavnih odlika House-ovog lika. On tera ljude oko sebe da se trude, da misle, da ne dozvole da ih neko cima i maltretira kako mu dune, da se bore za sebe. On ih uci. -_- Jos jednom :Hail: za kraj epizode. Slusam ga celo vece! Car! :)

Edited by Sludge Factory
šta ova XIII misli ..."nema više DuranDuran fanova...."nadam se da će ona njena bolest da joj priđe polako i bolno :lol:
uuu, da - ni do sad je nisam volela, sad je samo zapečatila kod mene. glupača, dabogda karijeru nastavila u seattle grace (i tu morala da sluša o'malijeve nepravde) pre nego što završi u sacred heart teaching hospital <_< Edited by MaryPoppins
uuu, da - ni do sad je nisam volela, sad je samo zapečatila kod mene. glupača, dabogda karijeru nastavila u seattle grace (i tu morala da sluša o'malijeve nepravde) pre nego što završi u sacred heart teaching hospital <_<
:lol::lol: