notenoughreasonsforclaire Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 I can?t die now, I haven?t been happy yet. *Sad (me) vidiš, sad (me) ne vidiš... Link to comment
Sludge Factory Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 100ta epizoda! :)Bas mi je drago sto od nje nisu napravili neku veliku festu tim povodom. Normalna epizoda, kao i svaka druga. House, u zadnjih nekoliko epizoda, ide okolo i svima redom prica o ljubavi i bavi se tudjim "ljubavnim jadima", verovatno vise nego ikada, do sad, u svom zivotu i to kad se sve sabere zajedno. Zasto? Mislim da je jasno. :) Wilsonova prica u ovoj epizodi je bila super. Taub takodje dobar, sem malo one pateticne ljigavstinice na kraju. Link to comment
Sludge Factory Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Sinocna epizoda (Unfaithful) je, zbog Obamine konferencije za novinare, odlozena za naredni ponedeljak! Just to let you all know that Monday's episode has been postponed due to the President's addressEpisode 5.15 - Unfaithful will be aired on the 16th February 16th:( Link to comment
SleeperSleep Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 znao sam da ce se pre ili kasnije pokazati da je obama seronja. Link to comment
Milosh76 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Za manje od 12h pojavice se ON, House M. D. posle duge i nepotrebne pauze. :) Link to comment
Sludge Factory Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Jos 1 briljantnost! Kako svira na kraju! ^_^ EDIT: Pesma na kraju: "Cuddy's Serenade" written by Hugh Laurie. Genije! Edited February 17, 2009 by Sludge Factory Link to comment
Milosh76 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Lepo, lepo, nije lose, drzi nivo. Cak se i decica igraju sa Gazdom. Link to comment
jms_uk Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Cak se i decica igraju sa Gazdom.pokusavaju :) Link to comment
Sludge Factory Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Bogami, decica izvozase Gazdu i to u njegovom stilu (njegovim oruzijem). Sem, naravno, ako on to sve nije provalio na vreme i pustio ih da se igraju, ili, sto je meni verovatnije, sve ovo i pokrenuo da bi ih naterao da misle malo svojim glavama, da budu "kreativniji". To i jeste jedna od glavnih odlika House-ovog lika. On tera ljude oko sebe da se trude, da misle, da ne dozvole da ih neko cima i maltretira kako mu dune, da se bore za sebe. On ih uci. -_- Jos jednom za kraj epizode. Slusam ga celo vece! Car! :) Edited February 17, 2009 by Sludge Factory Link to comment
MaryPoppins Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 odličan je dobri doktor! i svira za sve pare Link to comment
eye of the beholder Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 šta ova XIII misli ..."nema više DuranDuran fanova...."nadam se da će ona njena bolest da joj priđe polako i bolno Link to comment
srdjann Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 "Religija nije opijum za narod, religija je placebo naroda."^_^ (for the record, ja mislim da je religija i jedno i drugo... ;)) Link to comment
MaryPoppins Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) šta ova XIII misli ..."nema više DuranDuran fanova...."nadam se da će ona njena bolest da joj priđe polako i bolno uuu, da - ni do sad je nisam volela, sad je samo zapečatila kod mene. glupača, dabogda karijeru nastavila u seattle grace (i tu morala da sluša o'malijeve nepravde) pre nego što završi u sacred heart teaching hospital <_< Edited February 22, 2009 by MaryPoppins Link to comment
morgana Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 nisam gledala ovu epizodu (jel valja, jel valja?) al vidim da je trinaestica jos jednom zasluzila da umre -_- Link to comment
jms_uk Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 uuu, da - ni do sad je nisam volela, sad je samo zapečatila kod mene. glupača, dabogda karijeru nastavila u seattle grace (i tu morala da sluša o'malijeve nepravde) pre nego što završi u sacred heart teaching hospital <_< :lol: Link to comment
Recommended Posts