Jump to content

House MD

Featured Replies

traje nekih 10 minuta duze nego inace...

ali kako ?
Kako mislis, kako?

Na pocetku epizode, House sedi za Cuddy-nim stolom i nesto cacka oko fioke. Na kraju epizode, Cuddy seda za sto i izvlaci fioku, a sve stvari iz fioke joj padaju u krilo i na pod. House je okrenuo fioku naopako (ili je vec nekako namestio) da sve stvari ispadnu kad je Cuddy otvori. Klasicne House-ove detinjarije i smicalice. :D

• Author
Kako mislis, kako?

House je okrenuo fioku naopako (ili je vec nekako namestio) da sve stvari ispadnu kad je Cuddy otvori.

vidis da ni ti ne znas kako :P

salu na stranu, dobra epizoda.

vidis da ni ti ne znas kako :P

salu na stranu, dobra epizoda.

Sad sam odgledao epizodu ponovo:

Jeste, okrenuo je fioku naopako. Na kraju se vidi Cuddy kako je izvukla celu fioku napolje i drzi je naopako okrenutu. Inace, obratite paznju kako House ne da 13ici da otvori fioku kad im treba sibica ili upaljac za onaj test, da ne bi sjebala "iznenadjenje". :D

Edited by Sludge Factory

:Hail::rolf::lol::Hail:
:Hail::rolf::lol::Hail:
Odlican komentar :lol: :lol: :lol: U prevodu na srpski...

deco ucite se sta je muvanje i ljubav :)

konachno jedna odlicna epizoda i po standardima iz prve tri sezone

scena u mrtvachnici je vrhunska :lol:

fenomenalna epizoda. fenomenalna!

:rolf:

Fini House i pacijentkinja sa pumpicom za astmu

E da, for the record: ovo mi je najgora epizoda House-a od svih dosadasnjih 97. U stvari, prva koja mi se ne svidja (in general, mada ima sjajnih trenutaka, uglavnom vezanih za House-a). Eto, i to da prebrodimo. :)Sledece nedelje je poslednja epizoda pre zimske pauze. :(

Edited by Sludge Factory

• Author
:rolf:

Fini House i pacijentkinja sa pumpicom za astmu

to je bilo mnogo smesno - mnogo brzo trosim :rolf:

Nije bila tako losa epizoda, ipak je Bozicna, moglo se ocekivati vise patetike. Ovako je sasvim OK. Wilson je bio odlican i fora

sa super nemogucom trudnocom

je prava hausovska.

Nije bila tako losa epizoda, ipak je Bozicna, moglo se ocekivati vise patetike. Ovako je sasvim OK. Wilson je bio odlican i fora

sa super nemogucom trudnocom

je prava hausovska.

Epizoda je odlicno krenula, Wilson i House na visini zadatka

ona Wilsonova prica House-ovoj "devojci" koja mu je poslala onaj poklon je bila vrh, BTW ime koje je upotrebio je ime one zene iz price o Serloku Holmsu :) naravno i fora sa "bezgresnim" zacecem i House-ovo glumljenje finoce su najjaci delovi ove epizode

ali onda odlazi u losem smeru i zavrsava se bez veze. Steta, jer dolazi posle fenomenalne epizode, koja je postavila neke stvari i nadao sam se da ce bolje nastaviti, da ce pricu odvesti u drugacijem smeru. Ali, ok, jeste praznicna epizoda. Ajd' da vidimo sta nosi sledeca

sa naslovom Painless

Uh, izgleda da je naredna epizoda tek 19. januara (serija prelazi na termin ponedeljkom). :(

Edited by Sludge Factory

epizoda je bila dobra do pred kraj. zadnjih 10 minuta su najobichnija ljiga. jbt, josh samo taub i katner da se smuvaju :puke:

epizoda je bila dobra do pred kraj. zadnjih 10 minuta su najobichnija ljiga. jbt, josh samo taub i katner da se smuvaju :puke:
Pa svaka Bozicna epizoda u svakoj americkoj seriji je ljiga najgora. Pogledaj PB i epizodu kad umire Belik... sledeca je najgore nesto sto je ikad snimljeno u istoriji TV serija! A jos nije bio Bozic. Tako da je fora iz Hausa o NJIMA jos i dobra i logicna. Ali videcemo jos, ima tu prostora i za zvrcke i za preokrete...

Stvar je u tome sto su prethodne bozicne epizode House-a bile odlicne. Ova je prva koja je otisla u ljigavstinu. Jedna racionalizacija ovakve epizode mogla bi da bude:

koliko sam ja ukapirao, Cuddy jos uvek nije dobila onu bebu, vec joj tek predstoji "borba" za nju, sto znaci da sva ova patetika na kraju moze da se pretvori u nesto ne bas veselo i hepi. Tako da bi ovakva epizoda bila neka vrsta protiv teze onome sto ce doci kasnije. :DTakodje, bice interesantno kad House sazna da su se Forman i 13ica smuvali. :D