nezvanova Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 majcice https://www.youtube.com/watch?v=O1Y8RHZI9-4 Link to comment
yolo Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 krejvujem za pashom, i to jednom posebnom, sa imenom i prezimenom - jelena santic. Link to comment
darling Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 sta je ovo, zasto heroj jelena, pricaj, zanima me :) Link to comment
yolo Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 (edited) pa da ali znas kakva ona kuvarica bila, zena je kuvala kao da je vodila kuhinju luja 14, ja ne znam nijednu osobu na ovim prostorima koja je tako razorno baratala pelaprat kuvanjem a s ozbirom da su njeni preci 1917 napustili rusiju i dosli ovde, u njenoj familiji se zadrzalo ponesto od ruskih obicaja od kojih je pasha bila glavna jelena i njena sestra irina su naizmenicno svako godine za uskrs spremale pashu i kulič. od jelene sam nasledio posle njene smrti taj veliki tanjir na kome je sluzila pashu, to mi je najveca dragocenost koju posedujem. velika je carica bila, to se vise ne radja. Edited April 11, 2015 by yolo Link to comment
darling Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 nisam znala da je kuvala :) stvarno mi je cast sto sam je poznavala. Link to comment
darling Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 cokolada s makom, osecam da je predivna. zelim je svakim atomom svog tela. Mountain Milk Chocolate filled with grey poppy cream, walnut nougat and cinnamon – Cinnamon, that slumbers as a thin layer within the chocolate and encases the caramelised grey poppy seeds, explodes at the palate. Homemade walnut nougat dissolves melting, while the grey poppy seed flavour emerges. Austrian art in milk chocolate with a cocoa content of 50%. Link to comment
ivy Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 http://www.volim-meso.hr/cips-od-svinjetine/ mozda ne bas sad jer sam sita ali mi ne izlazi iz glave od kad sam ovo videla Link to comment
Haralampije Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Ovo sam probao pre par godina,Danci to pakuju u kesice kao Smoki a slican je i ukus donekle.. Link to comment
boshoku Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 nc: ta®tar biftek, baget, puter, rukola (malo) jbn savršenstvo Link to comment
Recommended Posts