frit Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 (edited) u elemiru se meso pored glavnog jela jede i za salatu doooobar sendvic :lala: e: zeznuh, ne u elemiru. u melencima a doduse ni elemir nije daleko :lala: Edited December 31, 2014 by fritifrut Link to comment
banatjanin Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 u elemiru se meso pored glavnog jela jede i za salatu doooobar sendvic :lala: e: zeznuh, ne u elemiru. u melencima a doduse ni elemir nije daleko :lala: kaže se: Umelence . znaš već gde ide koji akcenat -_- Link to comment
frit Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 umelence gostujem otpr jedared na par godina primetio sam da cudno govore, al sporo ja to kapiram :lala: Link to comment
maheem Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ove godine nisam jeo pihtije Link to comment
Frank Pembleton Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 med super! Pre svega mi ok sto se ne smaraju pcele! Link to comment
Haralampije Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Kako ovo radi?Na koju foru je naterao pcele da ne zatvaraju polja u sacu napunjena medom?Na stranu sto ima nedostataka:sta ako padne kisa?Slobodan pristup medu insektima,pticama i glodarima/A ni pcele nisu glupe i one same ce poceti posle nekog vremena da kupe med iz tegle.. Link to comment
Аврам Гојић Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Za ovo poslednje - ima na sajtu da pčele ponekad ne primete med, a ponekad navale, i da ne treba pustiti da teče slobodno kao na videu. Big deal, probuši se rupa u poklopcu tegle i sprovede se cevka. Link to comment
duda Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 (edited) što mi se jede ovo Edited March 6, 2015 by dùda Link to comment
darling Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 vidi ovog impresivnog rodjaka Link to comment
Marcus Wulffings Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 što mi se jede ovo raklet, sestro moja draga, raklet Link to comment
Frank Pembleton Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 vidi ovog impresivnog rodjaka Au ovo dok spremis zaboravis sta si teo... Link to comment
duda Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 vidi ovog impresivnog rodjaka koja perverzija bokte Au ovo dok spremis zaboravis sta si teo... +1 Link to comment
Recommended Posts