Аврам Гојић Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 plus jean! uh kako izgleda.. Link to comment
Tale Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ovu i prethodnu na pijaci na Vidikovcu. Na tezgi u samoj pijaci. Link to comment
Tale Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 No problemo :DTezga je blizu Slavonca, tačnije - sa te strane pijace. Link to comment
Аврам Гојић Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 da vucem lubenicu sa Vidikovca u Mirijevo? cek da razmislim pa javljam Link to comment
Verterdegete Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Kako mi se jedu baklave.... Link to comment
Tale Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 da vucem lubenicu sa Vidikovca u Mirijevo? cek da razmislim pa javljamŠto bi je vukao? Ima redovnih GSP linija, možeš lepo da sedneš, odložiš lubenicu na patos ili pored sebe, i eto te ubrzo u Mirijevu uz par presedanja. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ima ih ove godine, ovo je podvrsta "kajsija", prošlog vikenda sam ugrabio običnu "žutu" (mada se u vreme mog detinjstva zvala "bela").Pre 3 godine mi je doneo jedan seljak iz Pećinaca, koji je robu prodavao u Pinosavi, nekoliko malih, zrelih, žutih, i kaže da retko ko hoće da ih seje :(edit: ovu gornju sam sekao sinoć, bez povreda, i sada ne mogu da dočekam vikend da pazarim još.Ne znam ja ne mogu da prelomim da nije crvena.Mnogo volim pipun pa sam tako razdelio....Kako mi se jedu baklave....Ja prolazio pre jedno mesec dana pored Dukata kod tanjuga i bio zatvoren....Jel to nesto za stalno ili? Link to comment
Аврам Гојић Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 (edited) edit: greska, pogresna baklavdzinica Edited July 24, 2013 by Marko M. Dabovic Link to comment
ivy Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 lubenica koja se hladi..a lepo čovek prodaje hladne ali ja reko neka ohladiću je za sutra a sada ne mogu da čekam Link to comment
katamaran Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Ima li sanse da se nadje takva mutirana lubenica na Palilulskoj, Zelenjaku ili Bajloniju? Link to comment
pt 2.0 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Što bi je vukao? Ima redovnih GSP linija, možeš lepo da sedneš, odložiš lubenicu na patos ili pored sebe, i eto te ubrzo u Mirijevu uz par presedanja.ako je ovo 2 komplikovano uvek su tu LL**levitirajuće lubenicepaceri koji ne znaju šta je to, nek pitaju vasu ^_^ Link to comment
Recommended Posts