aram Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 1 nemilost se da izbeci ako ihblansiras pa izgrilujes pa pospes npr. muljem sa blukom i nabrijes parmezana ozgo, ili mozda prelijes sosom od meda i tahinija pa preko tostirani crni i beli susam :) Link to comment
Аврам Гојић Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 krejvuje mi se lep ovcji sir, sitno seckana ovcja stelja, uz paradajz, krastavac, ljutu papriku i proju...treba samo da ispecem proju i imamo celu stvar Link to comment
nisam ja Posted May 19, 2013 Author Share Posted May 19, 2013 neka izdrkana kafa i još iydrkaniji kolač. 100% čokoloda. Link to comment
yolo Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 i posle smo mi najgori sa bebama od ovce i koze. Link to comment
Verterdegete Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Uf, navukao sam se na kinesku hranu... Link to comment
halloween Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Jedva odolevam porivu da iz mini lagera hrave ne izvadim novu* Argetinu paštetu all' Istriana ( junetina, sušeni paradajz i špargle). * Nova za mene, ne znam od kada je u ima Merkatoru. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Sto ne naucim da ne gledam ovg Burdena na 24kitchen, eno ga Napulju i sad mi se jede i pica i incuni i mocarela i testo i sve... :piggy: Link to comment
nisam ja Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 ja mrzim tog govnara. izaziva bes, verovatno bih ga napao na ulici. a svi znaju da sam poslovično miran i povučen tip. Link to comment
banatjanin Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu. Link to comment
Frank Pembleton Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu.Tačno tako.Al sad ajmo hipotetički, da se pojavi u BG , gde bi ga vodili?Send from WC šolja by BVK Link to comment
Recommended Posts