Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

1 nemilost se da izbeci ako ihblansiras pa izgrilujes pa pospes npr. muljem sa blukom i nabrijes parmezana ozgo, ili mozda prelijes sosom od meda i tahinija pa preko tostirani crni i beli susam :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

krejvuje mi se lep ovcji sir, sitno seckana ovcja stelja, uz paradajz, krastavac, ljutu papriku i proju...treba samo da ispecem proju i imamo celu stvar

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jedva odolevam porivu da iz mini lagera hrave ne izvadim novu* Argetinu paštetu all' Istriana ( junetina, sušeni paradajz i špargle). * Nova za mene, ne znam od kada je u ima Merkatoru.

Sto ne naucim da ne gledam ovg Burdena na 24kitchen, eno ga Napulju i sad mi se jede i pica i incuni i mocarela i testo i sve... :piggy: :piggy: :piggy:

jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu.

jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu.
Tačno tako.Al sad ajmo hipotetički, da se pojavi u BG , gde bi ga vodili?Send from WC šolja by BVK