April 24, 201311 yr 1 nemilost se da izbeci ako ihblansiras pa izgrilujes pa pospes npr. muljem sa blukom i nabrijes parmezana ozgo, ili mozda prelijes sosom od meda i tahinija pa preko tostirani crni i beli susam :)
April 24, 201311 yr krejvuje mi se lep ovcji sir, sitno seckana ovcja stelja, uz paradajz, krastavac, ljutu papriku i proju...treba samo da ispecem proju i imamo celu stvar
June 12, 201311 yr Jedva odolevam porivu da iz mini lagera hrave ne izvadim novu* Argetinu paštetu all' Istriana ( junetina, sušeni paradajz i špargle). * Nova za mene, ne znam od kada je u ima Merkatoru.
June 13, 201311 yr Sto ne naucim da ne gledam ovg Burdena na 24kitchen, eno ga Napulju i sad mi se jede i pica i incuni i mocarela i testo i sve... :piggy:
June 13, 201311 yr Author ja mrzim tog govnara. izaziva bes, verovatno bih ga napao na ulici. a svi znaju da sam poslovično miran i povučen tip.
June 13, 201311 yr jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu.
June 13, 201311 yr jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu.Tačno tako.Al sad ajmo hipotetički, da se pojavi u BG , gde bi ga vodili?Send from WC šolja by BVK