Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now craving!

Featured Replies

ja sam danas /ne znajuci sta se desava na forumu, ko sta i kako jede, takodje pazarila premiin losos, i cerije i rukolu i onu ''plasticnu'' crvenu papriku, baburu. pa cu, evo bas sada, da dignem guzicu i napravim tost sa svim tim. na zalost, ne smem puter niti bilo sta mlecno /a ni masline ni kapare, koje inace stavljam na takav sendvic/, pa cu maslinovim uljem i belim lukom da namackam tost.... ali moram da priznam da mi je ipak malcice bolji losos ''ruskoe more'', mada ni ovaj nije los, ali u maxiju /u zrenjaninu/ ga nema vec neko vreme.

• Replies 1.3k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Subway sa teriyaki piletinom drooling-2.gif

Uh, subway bilo koji. A i Chipotle :(

Uh, subway bilo koji. A i Chipotle :(
sad bih i ja subway, ali ne bilo koji nego onaj sa mesnim kuglama (kako se to bese zove) i paradajz sosom i dodatom ljutinom. taj se cedi kao motherfucker, ali vredi fleka.

Meatball sandwich with Marinara Sauce. A sabveji rade uvek, čak i nedeljom prepodne. Gladan :unsure:Sent from Tapatalk 2

Meatball sandwich with Marinara Sauce
daaa

meatball marinara. vise nego dobar izbor.400x300_meatball.jpg

a koji je fazon sa sabvejem? meni svaki svakcijati drugi fast fud restoran privlacniji od sabveja.

i meni, but medjutim, broj njih koji specijalizuju delatnost samo na proper sendvice, zanemarljiv je.svaki, ali svaki deli u bruklinu, neuporediv je sa sab-om.

jednom sam ušla u sabvej i umalo se onesvestila od smradaviše nisam ponavljala taj eksperiment

Zavisi na koji naletis. Ipak je to fransiza i kao i svaka takva neuporedivo je bolje stanje u evropi nego li u usa

subway me je prehranio u londonu, uz yo - yo suši na Victoria station, njemu hvalai da, mitbolsi rulz:vodanausta:opet, u nemačkoj je iskustvo bilo dijametralno suprotnoizgleda da se jako razlikuju lokalno

• 2 weeks later...
lubenaja2.jpg

au :mellow: pljuca curi...

da se djoramo, sarma i cvarci za lubenicu?