Alphons Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 turducken ja bih se sad tako ozdrao od grickalica i piva da to nije normalno.
Allegra Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Untu (kozji maslac) i hleb pecen na plotni.slabo.moglo bi to i fensije.npr. - sitaki pecurke, azuki pasulj i hidziki alge.
precog Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 za njega je gicko pasteta, po kile leba i trougao jogurta. kaki sitaki, caciki, kaki maslaci...
Allegra Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a za tebe cizkejk, mafin i vodeni kapucino iz speak easy ? mislim da je gicko nutritivno pogodniji :P
precog Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 (edited) od gicka raste misicna masa, a speak easy ko i ostale sarene laze sa vodenim ili ogavnim kafama i slasticama. ziveo tc usce!:) Edited August 6, 2009 by Velecasni Precog
Allegra Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 e bas cu se opskrbiti kada budem nabavljala novi kontigent foie gras i kavijara.
Eidyia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Baguettes s nadjevom od povrća, ribanog sira i pretjeranom količinom origana.Nica salata, dapače.A bar vam je tzatziki jednostavan za pravljenje, meni je stalno u frižideru. Pa još s onoliko origana, ^_^
banatjanin Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jaretine. Fine pečene jaretine.angnhhhhhh... oćuuuu i jaaaa
mei Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 koh od kada koh nisam jela...e, sad i meni ovo postade now craving.
Recommended Posts