7 hours ago7 hr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:tako jezato što postoji priča pre ove fotografije, kao što postoji pre mbape gil slučajaPostoji, Holanđani su ih drndali i ometali prilikom izvođenja penala, cela utakmica (i pre nje čak) je bila napeta i tenzična. Ova slika ne izgleda baš lepo ali nije crno-bela (sic!) situacija, a i u pitanju je heat of the moment.Što se tiče ovog drugog, isto verujem da je Francuzima bio pun k nakon svega što su pregrmeli i da ih je baš bolelo uvo da se rukuju i grle sa likovima koji su ih tukli ceo meč. Takođe je i to bio trenutak pun adrenalina, sam Mbape je prilikom obračuna sa ovim senatorskim šljamom naglasio da poštuje Paragvaj, njihovu državu i tim i da ono što je na terenu to je između njih igrača. Oni znaju vrlo dobro zašto se on nije rukovao, isto kao što Dufri i Veghorst i sl znaju što im se rugaju Otamendi and Co
7 hours ago7 hr 1 minute ago, Valk said:Postoji, Holanđani su ih drndali i ometali prilikom izvođenja penala, cela utakmica (i pre nje čak) je bila napeta i tenzična. Ova slika ne izgleda baš lepo ali nije crno-bela (sic!) situacija, a i u pitanju je heat of the moment.konkretno sam mislio na ovaj detaljtm
7 hours ago7 hr Na loptu u klupu?Inače sad sam pogledala baš da vidim koliko kartona je bilo na utakmici, sećam se masa - 18 žutih i 1 crveni, a sama utakmica je nazvana The Battle of Lusail
7 hours ago7 hr 47 minutes ago, Milošica said:Jesil gotivio makar Aimara.Jesam, volo sam njega, d'Alesandra i SavioluSorin i Zaneti su bili super bekovi. Sensini je bio car, Batigol isto. Volo sam i argentinose iz Valensije (Vaska, Kili, Aimar) i Majorke (Ibagaza, Bjadjini) kao i Rikelmea i GaljardaAli repstaciju nikadRedondo mi je bio cudan uvek, od sjaja do otkud ovaj ovde. Cesto se povredjivaoUrugvajce/paragvajce poput Simeonea, Almeyde, Maxi Rodrigueza, Heinzea sam mrzeo uvekNpr. Veron i Ortega su mi uvek bili overrated AF. Igraci za Udineze
7 hours ago7 hr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:A o Egiptu niko ni reč, dve?To ćemo kad pobede...
7 hours ago7 hr 39 minutes ago, Valk said:Na loptu u klupu?Inače sad sam pogledala baš da vidim koliko kartona je bilo na utakmici, sećam se masa - 18 žutih i 1 crveni, a sama utakmica je nazvana The Battle of Lusail nemam problem kad ekipa igra gruboal imam problem sa ekipama koje su grube u igri bez lopte, kao paragvajci portiv francuzaparagvaj 1.0urugvaj 0.85argentina 0.65
7 hours ago7 hr Argentinci nisu gospoda cak ni kad ih sereSto se tice Egipta, zao mi sto suci nisu pustili Irana da prodju i jedni i drugi. Pa da Egipat kara Muricu, a Belgija Argentinu. Ovako ce to mnogo teze ici Edited 7 hours ago7 hr by Ratamahatta
6 hours ago6 hr 25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:A o Egiptu niko ni reč, dve?Ja bi prvi volo, al ne znam kako, Salah daje penal Australiji i kenja po golmanu, ne deluje mi da je u dobrom psihickom stanju i samopouzdanju, a preko je potreban njegov gol i od toga Egiptu dosta zavisi.
4 hours ago4 hr 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ni blizua da ne ulazimo u to kako su otimali titule ‘78 i ‘86za titulu u kataru kapa doleKome oteli 86' englezima zbog ruke?Misliš ovi bi dobili da nije bilo?Jedino su englezi nezasluženo osvojili ono jednom na svom bunjištu ako ćemo iskreno