15 hours ago15 hr 5 hours ago, Ted said:bem li ga......nikada nisam bio neki fan Argentine, kad smo bili mala deca uvek sam bio tim Brazil, nikad tim Argentinaal taj Brazil više nema, a i vreme je bilo drugo i fudbal drugačijifudbalski, dopada mi se ova Argentina, navijao sam za njih u prethodnom finalu. kad igraju u punom potencijalu, moćna mašina i spektakularna utakmica u najavi.......i verovatno prvi favorit za tituluПензионерски тим. Коме је ждреб намештен. За Египат.
13 hours ago13 hr Argentina je Urugvaj s MesijemOd prvog dana kad je poco da igra mi je zao sto je njihov Edited 13 hours ago13 hr by Ratamahatta
11 hours ago11 hr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ni blizua da ne ulazimo u to kako su otimali titule ‘78 i ‘86za titulu u kataru kapa doleDobro, koliko god da se ne slažem sa ruganjem protivniku na terenu, seti se kako je ta utakmica izgledala, otprilike 4748839393933 žutih kartona. Verovatno je u igračima probudila sve moguće emocije 😅
11 hours ago11 hr Utakmica smrti bukvalno, još pre nego što je počela bilo je napeto sa obe strane.Plus poslovično fer Holanđani, nemoj da me zajebavate (mislim, kad se već pamte zlodela generacijama unazad, Bergkampovo gaženje Siniše se ne prašta a i utakmica sa Španijom 2010).Licimurje Edited 11 hours ago11 hr by Valk
10 hours ago10 hr 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ni blizua da ne ulazimo u to kako su otimali titule ‘78 i ‘86za titulu u kataru kapa doleЧек, а хејлује се Мбпапе за церекање и одбијање да пружи руку противнику
10 hours ago10 hr 3 minutes ago, Hamlet Strašni said:Чек, а хејлује се Мбпапе за церекање и одбијање да пружи руку противникуKome da je pruzi, onom olosu koji bukvalno ide na cevanicu bez da pogleda gde je lopta? Taj smeh i ono gore na slici nisu isto ni u kojem filmu.https://www.theguardian.com/football/2026/jul/06/a-despicable-women-kylian-mbappe-hits-out-at-paraguayan-senator-over-racist-attack?CMP=Share_iOSApp_Other Edited 10 hours ago10 hr by Moonwalker
10 hours ago10 hr 50 minutes ago, Valk said:Utakmica smrti bukvalno, još pre nego što je počela bilo je napeto sa obe strane.Plus poslovično fer Holanđani, nemoj da me zajebavate (mislim, kad se već pamte zlodela generacijama unazad, Bergkampovo gaženje Siniše se ne prašta a i utakmica sa Španijom 2010).LicimurjeTačno se vidi se kako devetnaestica Argentinosa osvetnički izruguje Holandezima zbog gaženje Siniše od strane Bergkampa
9 hours ago9 hr 56 minutes ago, Hamlet Strašni said:Чек, а хејлује се Мбпапе за церекање и одбијање да пружи руку противникуtako jezato što postoji priča pre ove fotografije, kao što postoji pre mbape gil slučaja
8 hours ago8 hr 2 hours ago, Valk said:Utakmica smrti bukvalno, još pre nego što je počela bilo je napeto sa obe strane.Plus poslovično fer Holanđani, nemoj da me zajebavate (mislim, kad se već pamte zlodela generacijama unazad, Bergkampovo gaženje Siniše se ne prašta a i utakmica sa Španijom 2010).LicimurjePamtimo i Berkampovo sredjivanje Ajale Maskeranov start nad Robenom u zadnjem minutu polufinala 2014 je sto se mene tice najbolja intervencija u istoriji mundijalaCovek je odigro neverovatan turnir i zasluzio je on zlatnu loptu a ne Mesi. On je bio alfa