18 hours ago18 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:8.min hrvatski komentator, “dobro je preživeli smo i ovo”Hrvati moraju da spuste tepo, i ubiju nekako igru... Ako krenu da se jure, biće kao protiv Engleza...
18 hours ago18 hr Just now, Bogotac said:Kad je ovaj dao zadnji gol iz slobodnjaka,2016?Cristiano Ronaldo’s last free-kick goal occurred on May 21, 2026, when he scored a spectacular 20-yard strike during Al-Nassr’s 4-1 Saudi Pro League victory over Damac
18 hours ago18 hr Just now, Bogotac said:Jao,da igra u onoj namestenoj ligi,zaboravihZa repku, valjda 2018, da te utešim, nisi bio daleko...
18 hours ago18 hr Hrvatska publika ga troluje malopre, viču ME-SI! ME-SI!Portugalci da su pametni pa da uzvrate sa SRBI-JA! SRBI-JA!
18 hours ago18 hr 6 hours ago, dillinger said:U Torontu ludnica. Cene karata osle u nebo. Ima Hrvata, a Portugalaca jos vise.Svako prvenstvo treba da se odrzava u Severnoj Americi. Stadioni, atmosfera I kolorit su bez premcaIdealni stadioni naročito za ove njihove indijance. Ovde je samo pitanje trenutka kad će neko izginuti, koji ćaci je ovo projektovao 🤦♂️
18 hours ago18 hr Bolji igraci u neznim gej dresovima, ali mene nesto vuce ova politicka korektnost Rtsa, ajmo Zlatko. Ladno u kameru pevaju "U boj, u boj..." Jebem ih u usta. Edited 18 hours ago18 hr by W.F.C.